Ostani doma
Tea ima samo 18 godina i kuha 'kao velika', no ima jednu manu: 'Neorganizirana sam u kuhanju pa često napravim nered'
RTL

Najmlađa domaćica

Tea ima samo 18 godina i kuha 'kao velika', no ima jednu manu: 'Neorganizirana sam u kuhanju pa često napravim nered'

Zabavni kulinarski show 'Večera za 5 na selu' ovaj će se tjedan odvijati u okolici Rijeke i Opatije, a prva domaćica je srednjoškolka Tea Petrović iz Kostrene.

Večeras će se ovotjedna ekipa okupiti kod simpatične Tee Petrović, učenice Ekonomske škole u Rijeci, koja svoje godine ne vidi kao prepreku u naumu da protukandidatima ponudi odlična jela.

„Znam kuhati gotovo sve, od djetinjstva pratim roditelje kako kuhaju i jako volim kuhati. Najviše znanja sam dobila od mame i tate jer sam ih gledala kako kuhaju i tako sam i ja naučila kuhati. U show sam se prijavila jer sam natjecateljskog duha, komunikativna i jer sam željela ući u neku novu avanturu“, ističe Tea koja najviše voli istarsku kuhinju, a omiljeno jelo joj je tjestenina na razne načine. Sve što priprema radi s ljubavlju, pa to ističe kao svoju vrlinu u kuhanju, no priznaje da ima i mana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Mislim da sam neorganizirana u kuhanju jer često zaboravim pospremiti pa brzo nastane nered u kuhinji“, kroz smijeh priznaje najmlađa natjecateljica ovog tjedna. Iako je vrlo mlada, Tea priznaje da je vrlo odgovorna i nije tipična osamnaestogodišnjakinja: „Sebe ne smatram mladom i zaigranom osobom, dobro znam što je život i kako u životu treba postupati. I kad sam vesela i kad sam tužna uvijek se smijem i mislim da sve mogu riješiti sama.“

U slobodno vrijeme Tea voli šetati s psom, družiti se s bližnjima, igrati odbojku, ali i putovati. Bila je na brojnim putovanjima diljem svijeta, a želja joj je posjetiti Šri Lanku.

Večeras će svojim gostima ponuditi riblji jelovnik i pokazati im kako mladi znaju jako dobro kuhati, a hoće li im se njezina jela svidjeti i koje će ocjene dobiti – pogledajte od 20.15 sati na RTL-u!

  • Večera za 5 na selu - nova sezona

    kulinarski show - Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!