Ostani doma
Kulinarska zvijezda nakon 'Večere za 5 na selu': 'Drago mi je što nisam pobijedila jer bi svi komentirali da je namješteno'
RTL

INTERVJU

Kulinarska zvijezda nakon 'Večere za 5 na selu': 'Drago mi je što nisam pobijedila jer bi svi komentirali da je namješteno'

Iako nije odnijela pobjedu, kaže, usrećila se sudjelovanjem.

Vezana vijest

Doris Vlah
ZA MENE JE SREĆA... Večerašnja domaćica zna što je najvažnije: 'Imam najboljeg supruga, obitelj i susjede na svijetu, a uz to - živim u raju!'

Prodavačica i kuharica Doris Vlah dolazi iz Opatije, ima 58 godina i gomilu kulinarskog iskustva - bila je dio showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' jedno je vrijeme imala i vlastitu kulinarsku emisiju, sudjeluje na raznim gastronomskim događanjima u Hrvatskoj, vodi blog s receptima te volontira u opatijskom Crvenom križu, gdje kuha za potrebite... Kuhanje je njezina velika strast, a obitelj i prijatelji - najveća sreća. 

Upravo zbog toga je odlučila sudjelovati i u 'Večeri za 5 na selu', a iako nije odnijela pobjedu, kaže, usrećila se sudjelovanjem.

Već imate iskustva pred kamerama, kako vam je bilo sudjelovati u 'Večeri za 5 na selu'?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

'Večera za 5 na selu' jedno je super iskustvo gdje zapravo vidiš kako ljudi drugačije funkcioniraju u tuđem domu i upoznaš različite karaktere, a i probaš različitu hranu i piće.

Kako ste se odlučili za jelovnik?

Teško zato što sam željela predstaviti kraj iz kojega dolazim, a opet da bude nešto moje. Tako da je bilo dosta preslagivanja jelovnika.

Iskusna ste kuharica, jeste li svejedno strahovali od konkurencije?

Haha, iskusni su svi kandidati osim Tee. Nisam strahovala. Znala sam da imaju ogromna očekivanja od mene. Osim toga, ima i puno iskusnijih.

Zašto su gledatelji komentirali da se vidi animozitet između Željka i vas, poznajete li se otprije ili ste mu nešto zamjerili tijekom snimanja 'Večere za 5 na selu'?

Nije bilo animoziteta između mene i Željka, tako je ispalo. Rekla sam mu što nije valjalo. Poštujem ga kao osobu i vrijednog čovjeka s vizijom u poslu. Zamjerila sam mu ne neke komentare, i to otvoreno rekla, ne volim tračeve iza leđa jer sam osoba koja voli reci što ne valja.

Gospođa Diana bila je otkriće za gledatelje 'Večere za 5 na selu', kakav je dojam ostavila na vas?

Gospođa Dijana je jedna divna osoba osebujnog stila s drugačijim pogledima na svijet. Dijelimo ljubav prema književnosti. Takve ljude se danas rijetko sreće.

Kad biste mogli odabrati samo nekog iz ovog tjedna 'Večere za 5 na selu' da vam bude partner u 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' - tko bi to bio i zašto?

Da mogu odabrati bilo koga iz ove 'Večere za 5 na selu', svakako bi to bio Dalibor. Čovjek velikog srca i zabavan. Osim toga, odlično kuha.

Kako je prošao tulum nakon što su se kamere ugasile, je li Šajeta održao cijeli koncert?

Tulum je bio odličan, šteta što niste bili tu. Bilo je odličnog vina i hrane. Hvala Šajeti na odličnoj svirci i predobroj zabavi.

Kad smo kod vaših poznatih prijatelja, kuhali ste u kući Jurice Vranješa, kako je do toga došlo, koliko ste dobri prijatelji?

Opatija je grad u kojem se mnogi poznati skrase. S obzirom na to da je moj stan u renovaciji, tražila sam prostor. Gospođa Mirela Vranješ mi je bez razmišljanja ustupila njihov prostor na čemu joj još jednom veliko hvala. Moram naglasiti da su jedna divna obitelji i već sam sto puta istaknula imam najbolje susjede, ali to je Vasanska.

Je li vam žao što niste odnijeli pobjedu?

Drago mi je što nisam pobijedila jer bi svi komentirali da je sve namješteno.

Bit će prilike za neku finu klopu, nadam se, najbolja usporedba mi je bila od svih komentara da podsjećam na Lidija Bastianich, što mi je ogroman kompliment.

Da nije bilo 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' nikad ne bi bilo svega ovoga i ne bih vidjela mjesta na kojima sam bila. I još puno toga. Nekome se sviđam nekome ne, puno pričam, volim opisivati hranu, ali to sam ja i ne želim se mijenjati.

Sad ću u mirovinu i onda ću se moći svemu više posvetiti.

  • Večera za 5 na selu - nova sezona

    kulinarski show - Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!