Ostani doma
Agica u 'Večeri za 5 na selu': 'Očekujem dobru zabavu i lijepu uspomenu'
RTL

SRETNO!

Agica u 'Večeri za 5 na selu': 'Očekujem dobru zabavu i lijepu uspomenu'

Agica Ferić dolazi iz Oštrog Vrha u blizini Starog Petrova Sela, ima 36 godina i majka je četvero djece. Po zanimanju je kuharica te zaljubljenica u život na selu i tradicionalnu slavonsku kuhinju.

„Otvorena sam osoba, spremna pomoći i spremna na akcije. Kad sam rodila, naravno da mi se dogodio veliki preokret u životu i u početku mi se bilo teško naviknuti na tu zajednicu 'suprug, supruga, kućanstvo, domaćica, majka'...“, kaže Agica i nastavlja: „Bavimo se svinjogojstvom i ratarstvom.

Unazad dvije godine najviše smo se posvetili svinjama, rasplodnim krmačama, nabavili smo si šest crnih slavonskih svinja..., a upravo imamo i prva potomstva. Moj je radni dan svaki drukčiji. Uz sve ovo, još sam zaposlena, radim u kuhinji. Kad sam na poslu, uglavnom suprug i djeca sve obavljaju, a kad sam u smjenama, kombiniramo.“

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Agica ne sklriva kako je velika ljubiteljica tradicije pa kaže: „Volim starine i običaje. „Volim starine i običaje. Žao mi je što običaji i tradicija izumiru, pokušavam ih i nastojim prenijeti dalje svojoj djeci. Od ove 'Večere za 5 na selu' očekujem dobro druženje, dobru zabavu, nova poznanstva, jedno lijepo sjećanje i uspomenu.“

Koje će tradicionalne specijalitete Agica pripremiti svojim gostima, ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!