Ostani doma
Danas kuha domaćica Zdravka, a gosti već negoduju: 'Opet piletina i naresci…'
RTL

Večeras u 20.15 sati

Danas kuha domaćica Zdravka, a gosti već negoduju: 'Opet piletina i naresci…'

Četvrti je dan slavonskog tjedna 'Večere za 5 na selu' kad ekipa odlazi u Slavonski Brod kod Zdravke Pešorde, koja se dosad pokazala kao zahvalna gošća koja daje visoke ocjene. A hoće li ovotjedni kandidati biti zahtjevne ili zahvalne gošće – vidjet će se večeras.

Zdravka je dosadašnje večere pohvalila visokim devetkama i jednom desetkom te je tako, unatoč tome što pojedini kandidati misle da je sitničava, pokazala kako je vrlo darežljiva kod ocjenjivanja. Danas će stigao njezin red za pripremu 'Večere za 5 na selu' te gostima planira osvojiti tradicionalnim jelima svog kraja. Tako će se na popisu namirnica pronaći tradicionalni slavonski suhomesnati proizvodi, ali i domaća piletina.

„Treći put po redu je piletina!“, kazat će Agica i Vanesa, dok Željka komentirati predjelo: „To bi mogli biti naresci, ali to mi već postaje malo dosadno…“ Za razliku od djevojaka, jedini muškarac u ekipi Stanislav je oduševljen slavonskim delicijama: „S obzirom na to da smo u Slavoniji, mogao bih nareske jesti svaki dan!“

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Hoće li se gostima svidjeti večera kod Zdravke i kako će je ocijeniti – pogledajte večeras u 20.15 sati na RTL-u!

  • Večera za 5 na selu - nova sezona

    kulinarski show - Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!