Ostani doma
Domaćica Zdravka o djeci: 'Kad mi je kći otišla u Irsku, plakala sam deset dana'
RTL

Obitelj joj je najvažnija

Domaćica Zdravka o djeci: 'Kad mi je kći otišla u Irsku, plakala sam deset dana'

U ovotjednoj 'Večeri za 5 na selu' sudjeluje i 66-godišnja Zdravka Pešorda iz Slavonskog Broda, koja najviše voli kuhati za svoju veliku obitelj, a jedan od najtežih trenutaka u životu bio joj je preseljenje kćeri u Irsku.

Zdravka je cijeli svoj život posvetila odgoju djece i brizi za domaćinstvo pa se naziva domaćicom u punom smislu te riječi.

„Domaćica sam cijeli život. Jednostavno sam se odlučila za odgajanje djece. Imam dvoje djece i petero unučadi. Kad sam odrastala, vodila sam brigu o svojoj braći i sestrama, a onda kasnije o svojoj djeci i unucima. Sve ih skupljam kao kvočka piliće“, šali se simpatična Zdravka, no priznaje da je bila vrlo potresena kad joj je kći priznala da se seli u inozemstvo, gdje se i udala.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Svatko ide u svoj život i ostaneš sam, a odlazak kćeri u Irsku me spustio na zemlju. Nakon desetak dana plakanja pribrala sam se jer sam shvatila da je moje dijete ondje sretno, a ja tu cmoljim. Ispričala sam se da sam sebična i rekla sam da neću više plakati jer su oni u Irskoj sretni i zadovoljni. Važno je samo posložiti sve kockice u glavi“, kaže Zdravka kojoj sin, srećom, živi u Slavoniji.

Osim što se godinama brine za obitelj, Zdravka obožava kuhati i voli pripremati razne delicije kad se svi okupe. Iz ljubavi prema kuhanju odvažila se prijaviti u 'Večeru za 5 na selu'.

„Volim kuhati, a prijaviti se u emisiju za mene je bio velik izazov. No rekla sam sama sebi - zašto ne probati. Ja sam veliki pobjednik jer sam pobijedila samu sebe i prijavila se, a pobjeda u showu mi nije važna“, ističe Zdravka koja će večeras gostima prirediti tradicionalna jela. Kako će je protukandidati ocijeniti i što će im se najviše svidjeti, a što baš neće – pogledajte u 20.15 sati na RTL-u!

  • Večera za 5 na selu - nova sezona

    kulinarski show - Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!