Ostani doma

VEČERA ZA 5 NA SELU

Zdravka iskreno: 'Bila sam stroga u odgoju i žao mi je. Odlazak kćeri me spustio na zemlju'

Tijekom pripreme svoje večere u 'Večeri za 5 na selu' otkrila je što misli o sebi kao majci.

"Bila sam stroga u odgoju i žao mi je zato što kad budeš prestrog si kao žandar. Mislila sam da je to u redu, ali sad više to ne mislim i sad bih drugačije", rekla je iskreno. 

Naime, Zdravka ima dvoje danas odrasle djece, a dok joj sin živi u blizini, kći je otišla u inozemstvo. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zdravka je cijeli svoj život posvetila odgoju djece te se brinula za domaćinstvo pa se naziva domaćicom u punom smislu te riječi.

„Domaćica sam cijeli život. Jednostavno sam se odlučila za odgajanje djece. Imam dvoje djece i petero unučadi. Kad sam odrastala, vodila sam brigu o svojoj braći i sestrama, a onda kasnije o svojoj djeci i unucima. Sve ih skupljam kao kvočka piliće“, šali se simpatična Zdravka, no priznaje da je bila vrlo potresena kad joj je kći priznala da se seli u inozemstvo, gdje se i udala.

„Svatko ide u svoj život i ostaneš sam, a odlazak kćeri u Irsku me spustio na zemlju. Nakon desetak dana plakanja sam se pribrala jer sam shvatila da je moje dijete ondje sretno, a ja tu cmoljim. Ispričala sam se da sam sebična i rekla sam da neću više plakati jer su oni u Irskoj sretni i zadovoljni. Važno je samo posložiti sve kockice u glavi“, kaže Zdravka kojoj sin, srećom, živi u Slavoniji.

  • Večera za 5 na selu - nova sezona

    kulinarski show - Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!