Ostani doma
'Večera za 5 na selu' i dalje na tronu gledanosti, a danas kuha najmlađa domaćica Vanesa!
RTL

Večeras u 20.15 sati

'Večera za 5 na selu' i dalje na tronu gledanosti, a danas kuha najmlađa domaćica Vanesa!

Zabavni kulinarski show 'Večera za 5 na selu' u četvrtak navečer, 14. listopada, bio je najgledaniji format na svim nacionalnim televizijama u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina te u ukupnoj populaciji.

Sinoćnju večeru kod domaćice Zdravke prosječno je u ukupnoj je populaciji na RTL-u pratilo više od pola milijuna gledatelja, a najgledaniji trenutak večeri bio je kad su Agica i ostali kandidati ocjenjivali Zdravkina jela i gostoprimstvo. Taj trenutak pratilo je 700 tisuća gledatelja te je popularni show 'Večera za 5 na selu' zabilježio rekord dosadašnje sezone sa sjajnim udjelom gledanosti od 43% u ukupnoj populaciji.

Slavonski tjedan u 'Večeri za 5 na selu' polako se bliži svom kraju i danas ćemo doznati tko će osvojiti glavnu nagradu od 5000 kuna, ali i kako će ostale natjecatelje ugostiti menadžerica Vanesa. Najmlađa kandidatkinja ovoga tjedna goste će dočekati u mjestu Vrbova u blizini Starog Petrova Sela, a kaže kako joj pobjeda u showu nije bitna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„U 'Večeru za 5 na selu' prijavila sam se da budem na televiziji, a očekujem da se dobro družimo, našalimo, ne budemo ukočeni i, naravno, da ne bude nekakve svađe.“

Prvu večeru ovaj tjedan pripremala je Željka koja je osvojila 32 boda, a isto je toliko u utorak osvojio 'slavonski faraon' Stanislav, u srijedu se večeralo kod Agice koja je za svoju šokačku gozbu dobila 34 boda i prešla u vodstvo, a jučer je kuhala Zdravka i osvojila 31 bod.

Kako će tablica izgledati nakon što gosti ocijene Vanesu te tko će biti pobjednik slavonskog tjedna - ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u. 

  • Večera za 5 na selu - nova sezona

    kulinarski show - Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!