Ostani doma
Od domaćice do DJ-ice: Ivana goste oduševila jelima, ali i glazbenim iznenađenjem pa zaradila gotovo maksimalan broj bodova!
RTL

Bez zamjerke

Od domaćice do DJ-ice: Ivana goste oduševila jelima, ali i glazbenim iznenađenjem pa zaradila gotovo maksimalan broj bodova!

U ponedjeljak navečer počela je 'Večera za 5 na selu' u Dubrovniku i okolici, a prva domaćica bila je Ivana Bačić, inače poznata kao DJ Ivess, čija je večera prošla bolje od očekivanog.

Večera kod Ivane Bačić započela je neuobičajeno jer je umjesto domaćice goste na aperitivu dočekao njezin suprug Nikša te tako zbunio kandidate.

„Sumnjivo mi je djelovao na prvu, bio je preopušten da bi bio domaćin, od domaćina sam ipak očekivao da se malo stisne“, komentirao je Matej, a onda se pojavila Ivana i pozvala goste na večeru. Karloti je odmah pohvalila dekoraciju stola, ali i predjelo te domaćicu: „Dekoracija je bila savršena. Domaćica je puna optimizma, a predjelo jako ukusno. Čak i da nisi gladan, pojeo bi ga!“

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon tri vrste bruschetta za predjelo, Ivana je ponudila gulaš od patke s njokima pripremljen na azijski način.

„Iznenadila sam se, nikad nisam jela nešto toliko dobro, baš mi se sviđalo“, kazala je Priscila, koja još uvijek uči Hrvatski jezik jer se u Dubrovnik preselila čak iz Brazila.

Kao šećer na kraju domaćica je servirala lagani desert od sira i jagoda, što je svima odgovaralo nakon obilne večere.

Nakon tri ukusna slijeda Ivanin se stan pretvorio u pravi disco, dok se domaćica pretvorila u DJ Ivess: „Vjerujem da nisu dugo plesali pa se nadam da će se sada malo rasplesati!“

Originalno iznenađenje oduševilo je i zabavilo goste koji su dobro raspoloženi krenuli na ocjenjivanje.

„Cijela večera je od početka do kraja bila super! Nemam nikakvu zamjerku. Predjelo je bilo fino, glavno jelo je bilo ukusno, sve je izgledalo super“, kazao je Matej koji je Ivanu nagradio desetkom, baš kao i Zoran te Karloti, dok joj je Priscila dala ocjenu 9. Tako je Ivana ukupno zaradila visokih 39 bodova i time postavila visoko ljestvicu.

Sutra kuha Matej, a što će gostima pripremiti veseli kontrolor leta – pogledajte u utorak u 20.15 sati na RTL-u!

  • Večera za 5 na selu

    kulinarski show - Hrvatska - 2021.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!