Ostani doma

BRAVO

Matej je stan u Dubrovniku kupio s 25 godina: 'Sretan sam, imam dobre i drage susjede'

Kontrolor leta u Dubrovnik se doselio prije četiri godine.

Matej Oroz, 27-godišnji domaćin druge ovotjedne 'Večere za 5 na selu' otkrio je kako se iz rodnog Zagreba u Dubrovnik doselio prije četiri godine, a prije dvije godine kupio je i svoj stan. 

"Sretan sam, nije da se to događa svakodnevno, ali ja sam uspio biti svoj na svome. Imam drage i dobre susjede i zadovoljan sam", otkrio je.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Rodom sam iz Zagreba, a prije četiri godine preselio sam se u Dubrovnik, gdje radim kao kontrolor leta. Moram reći da mi je u ove četiri godine i bolje nego što sam očekivao. Išao sam u novi grad, nisam znao što će me dočekati, ali upoznao sam tople ljude koji su me dobro prihvatili. Dubrovnik je impozantan grad i svaki me put uspije opet iznenaditi. Zidine su lijepe, ali lijepi su i drugi dijelovi grada, priroda je krasna i sve je zadivljujuće“, ispričao je pred kamerama 'Večere za 5 na selu'.

Matej Oroz

Ivana je pak komentirala kako zamišlja njegov stan. "Minimalistički i topao", komentirala je oduševljeno, a oduševljenje nije splasnulo ni kad je ušetala u njegov dom.

Inače, Matej je kontrolor leta iz Dubrovnika, a u show se prijavio jer je osjetio potrebu da pokaže i testira svoje kulinarsko znanje te upozna nove ljude. Sebe opisuje kao gradsko dijete uvijek spremno za zabavu, kaže da je druželjubiv i otvoren za nova iskustva.

Najdraže jelo mu je pašticada, a voli francusku kuhinju. Osim kuhanja, zanima ga još moda i uređenje interijera što su gledatelji već mogli vidjeti i čuti u 'Večeri za 5 na selu'. 

  • Večera za 5 na selu

    kulinarski show - Hrvatska - 2021.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!