Ostani doma
Je li ovo najbolja ekipa ove sezone 'Večere za 5 na selu'? 'Mene su nasmijali do suza!'

BRAVO

Je li ovo najbolja ekipa ove sezone 'Večere za 5 na selu'? 'Mene su nasmijali do suza!'

Ovog tjedna u 'Večeri za 5 na selu' gledamo veselu i kreativnu ekipu iz Dubrovnika.

U novom tjednu 'Večere za 5 na selu' kuhaju zanimljivi kandidati iz Dubrovnika i okolice. Među njima su zubna tehničarka Ivana Bačić, kontrolor leta Matej Oroz, turistička voditeljica iz Brazila Priscila Zumpano Martinović, glazbenik Zoran Kosović i turistička djelatnica Karlotti Bender.

U utorak navečer kuhao je Matej Oroz, kontrolor leta koji je sa svojih 27 godina briljirao i osvojio maksimalan broj bodova - čak 40! 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Odmah nakon završetka druge ovotjedne Večerice krenuli su komentari na društvenim mrežama, a iako smo pogledali tek dvije od pet ovotjednih emisija, redoviti komentatori proglasili su ovo najboljim tjednom u novoj sezoni!

"Presavršeno! Otkad pratim (a pratim često) ovaj mladi dečko je oborio večerom, atmosferom, spontanošću... Jela je prekrasno napravio. Izuzetno jednostavan, a uz to pametan i kulturan dečko.  Bravo. Ostala ekipa za stolom iznimna, svi redom... Ivana je predivna, spontana... Ma savršeno! Apsolutno SVE zaslužene 4 desetke", stoji u jednom od preko stotinu komentara.

"Predivna ekipa ... NAJBOLJA IKADA U VEČERI ZA 5
SVI SU TOLIKO OPUŠTENI, NE POHLEPNI ZA OCIJENU, NE KRITIČNI...
MA JEDNOSTAVNO SU SVI PRECOOL EKIPA", stoji u jednom od istaknutijih komentara.

"Vidi se da je Matej pristojan i simpatičan i sposoban dečko. Čestitke na odlično odrađenoj večeri i pohvale ekipi koja je dala itekako zaslužene i lijepe ocjene", stoji u također u komentarima.

"Predivni ljudi, zabavni, složni, smiješni ma top su, jako mi se sviđa što nema podbadanja, niskih ocjena, ma melem za oči su...", komentirala je čitateljica.

"Najbolja ekipa... I mene su nasmijali do suza"; "Dubrovčani svaka čast, a dečko je čudo"; "Super! Realni i super ljudi ... svaka čast!", samo su neki od ostalih komentara. 

Bravo, ekipa!

  • Večera za 5 na selu - nova sezona

    kulinarski show - Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!