Ostani doma
ANKETA - Danas kuha Priscila, može li nadmašiti Matejevu večeru?
RTL

VEČERA ZA 5 NA SELU

ANKETA - Danas kuha Priscila, može li nadmašiti Matejevu večeru?

Treća ovotjedna domćica iz Dubrovnika je Priscila.

Vezana vijest

BRAVO Je li ovo najbolja ekipa ove sezone 'Večere za 5 na selu'? 'Mene su nasmijali do suza!'

U novom tjednu 'Večere za 5 na selu' kuhaju zanimljivi kandidati iz Dubrovnika i okolice. Među njima su zubna tehničarka Ivana Bačić, kontrolor leta Matej Oroz, turistička voditeljica iz Brazila Priscila Zumpano Martinović, glazbenik Zoran Kosović i turistička djelatnica Karlotti Bender.

U utorak navečer kuhao je Matej Oroz, kontrolor leta koji je sa svojih 27 godina briljirao i osvojio maksimalan broj bodova - čak 40! 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Večeras pak kuha Priscila Zumpano Martinović, 40godišnjakinja koja dolazi iz Brazila, a trenutačno živi u Dubrovniku sa svojim suprugom te radi kao turistički vodič. Vrlo je simpatična i komunikativna osoba, a u Brazilu je jedno vrijeme radila na televiziji pa joj kuhanje pred kamerama neće biti velika nepoznanica.

U 'Večeru za 5 na selu' prijavila se kako bi upoznala nove ljude i kušala nova, ali i tradicionalna hrvatska jela. U slobodno vrijeme voli čitati, proučava povijest grada Dubrovnika, ali i cijele Hrvatske. Preferira mediteransku i brazilsku kuhinju te će biti zanimljivo vidjeti kako će kandidati ocijeniti brazilsku večeru u Dubrovniku.

Može li Priscila nadmašiti Mateja?

Rezultati
Da: 32 odgovora
Ne: 61 odgovora
  • Da:

    34% (32)

  • Ne:

    66% (61)

Vrati se na glasanje

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!