Ostani doma
Vatrogasac Mirko zaradio dvije desetke i prešao u vodstvo: 'Rasturio si!'
RTL

Tradicionalna večera

Vatrogasac Mirko zaradio dvije desetke i prešao u vodstvo: 'Rasturio si!'

U srijedu navečer u showu 'Večera za 5 na selu' kuhao je simpatični Mirko Večerić, a gostima je ponudio domaće namirnice i tradicionalna jela pa dobio visoke ocjene.

Vatrogasac Mirko jako se potrudio kako bi gostima ponudio ukusna jela, što se vidjelo i u njegovoj slasnoj ponudi na stolu. Za predjelo pripremio „kašnjake“ – lisnato tijesto punjeno s heljdinom kašom i bučinim uljem, što je sve oduševilo okusom.

„Ostala sam ugodno iznenađena jer kaša zna biti suha, ali bilo je pun pogodak“, pohvalila je Rea, a i kuhar Marko je odobrio: „Predjelo mi je bilo jako fino, nije bilo suho, taman je ispekao i stavio bučino ulje.“

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za glavno jelo Mirko je napravio pileću roladu s mlincima: „Odlično, nemam zamjerke, sve pohvale jer sam probala nešto novo“ – komentirala je Rea, a jelo se svima svidjelo. 

Tradicionalna zlevanka bila je ponuđena za desert, što je svima odgovaralo i kandidati su imali same pohvale za Mirkovu večeru. 

„Domaćin i hrana i iznenađenje, sve mi je bilo odlično!“ kazala je Rea koja je Mirku dala čistu desetku, baš kao i njezin suprug Damir: „Mirko, rasturio si!“ Andreja i Marko nagradili su ga devetkama: „Sve je bilo super, ali mali nedostatak je što je Mirko imao tremu i bio je ukočen“ – kazao je Marko. Tako je Mirko ukupno zaradio 38 bodova i prešao u vodstvo!

Sutra kuha Rea, a može li ona pripremiti bolju večeru od vatrogasca – pogledajte u četvrtak u 20.15 sati na RTL-u!

  • Večera za 5 na selu

    kulinarski show - Hrvatska - 2021.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!