Ostani doma
'Imam najbolji i najplaćeniji posao na svijetu - plaćena sam zagrljajima, poljupcima, draganjem i riječju 'mama''
RTL

SREĆA NAJVEĆA

'Imam najbolji i najplaćeniji posao na svijetu - plaćena sam zagrljajima, poljupcima, draganjem i riječju 'mama''

Bolja polovica obitelji Lacković, 26-godišnja Rea, večerašnja je domaćica u 'Večeri za 5 na selu', a za sebe ističe da je prvenstveno majka, čija je strast kuhanje. Rea ima svoj food blog, koji se zove Mama kuha, a voli svašta izrađivati i s rukama.

„Inače sam Virovitičanka, ali zbog ljubavi već tri godine živim u Đurđevcu. Po zanimanju sam prvenstveno majka, imam najbolji posao na svijetu i najplaćeniji - to je plaća zagrljajima, poljupcima, draganjem i riječju 'mama'. Na papiru sam ekonomistica, no nikad nisam radila u struci, put me odveo da trenutno sa suprugom radim u njegovoj firmi u marketingu“, kaže Rea i otkriva zašto toliko voli svoje hobije.

„Moja strast i hobi je kuhanje. Kuham kad god mogu, kad god imam vremena, za bilo koga, to je nekako moj ispušni ventil i moj trenutak za zen. Food blog sam pokrenula nakon nagovaranja prijatelja, obitelji, supruga, i to nagovaranje traje već nekoliko godina, pa sam napokon skupila hrabrosti za taj potez. Jedan od hobija mi je i rolanje, to mi je isto dobar ispušni ventil - nakon osam sati sjedenja i svakodnevnih obveza tako svu negativnu energiju izbacim iz sebe. Volim i raditi s rukama, tu mi je dobro došla i moja svekrva, koja je naučila i jedan zanat, recimo to tako. Riječ je o izradi lutaka od komušine, odnosno od listova kukuruza, koji se prvo suše, a zatim se mogu izrađivati kojekakve figurice. Imam toliko hobija zato što me to prvenstveno ispunjava, a kreativnost je nešto što me najbolje opisuje i u tome pronalazim mir. Meni je osmijeh lijek za sve i uporna sam - koliko god nešto dugo trajalo, znam kada i kako ću natjerati vodu na svoj mlin.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na pitanje zašto se prijavila u kulinarski show 'Večera za 5 na selu', kaže: „Prvenstveni razlog prijave je zabava i upoznavanje novih ljudi.“

Što će Rea pripremiti svojim gostima - ne propustite pogledati od 20.15 sati u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.

  • Večera za 5 na selu

    kulinarski show - Hrvatska - 2021.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!