Ostani doma
Još nije poznato tko je chef kuhinje u obitelji Lacković, no tko je chef svim kulinarskim emisijama, odavno se zna!
RTL

SAMO JE JEDNA 'VEČERA ZA 5 NA SELU'

Još nije poznato tko je chef kuhinje u obitelji Lacković, no tko je chef svim kulinarskim emisijama, odavno se zna!

U srijedu navečer, 3. studenoga, u udarnom terminu RTL-ova grupa kanala ponovno je bila prvi odabir gledatelja sa 32 posto udjela u gledanosti u ukupnoj populaciji dok je u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina imala 34 posto udjela u gledanosti, a prvi konkurent imao je 25 posto!

Najveća uzdanica RTL-ove grupe kanala, glavni kanal RTL, u udarnom terminu u ukupnoj populaciji imao je 27% udjela u gledanosti, baš kao i u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina gledanosti dok je prvi konkurent imao 19 posto!

Više od pola milijuna gledatelja, odnosno njih 33 posto u ukupnoj populaciji, u jučerašnjem nastavku 'Večere za 5 na selu' pratilo je što će vatrogasac Mirko pripremiti svojim gostima, a kad su kušali njegovu zlevanku, gotovo 600 tisuća ljudi, odnosno 36,3 posto gledatelja u ukupnoj populaciji, željno je iščekivalo kako će je ostali kandidati komentirati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ne sumnjamo da će i u današnjoj epizodi najgledanijeg kulinarskog showa u Hrvata gledatelji sa zanimanjem pratiti kako će kuhati bolja polovica obitelji Lacković. Naime, današnja se domaćica Rea, kao i svi ovotjedni kandidati, natječe za glavnu nagradu od 5000 kuna, ali se bori i protiv supruga Damira, koji je kuhao u utorak. No simpatična mlada majka nema tremu te kaže da joj pobjeda nije bitna: „Najvažnija je dobra zabava i upoznavanje novih ljudi.“

Prva ovotjedna domaćica bila je Andreja koja je za svoje specijalitete dobila 37 bodova, Rein suprug Damir u utorak je okupio ekipu na večeri i dobio 34 boda, a jučer je kuhao Mirko koji je dobio brojne komplimente te prešao u vodstvo s visokih 38 bodova. Može li Rea osvojiti više, hoće li kuhati bolje od supruga, koju će joj on ocjenu dati te što će pripremiti svojim gostima - ne propustite pogledati u novim epizodama najboljeg kulinarskog showa 'Večera za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u.

  • Večera za 5 na selu

    kulinarski show - Hrvatska - 2021.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!