Ostani doma
Gledatelji smatraju da je Reina večera bila najbolja: 'Andreja je pretjerala s prigovaranjem'

VEČERA ZA 5 NA SELU

Gledatelji smatraju da je Reina večera bila najbolja: 'Andreja je pretjerala s prigovaranjem'

Četvrta ovotjedna domačica bila je Rea.

Vezana vijest

U današnjoj 'Večeri za 5 na selu' domaćica je bila Rea iz Đurđevca, koja nije kuhala u svojoj kući kao u utorak njezin suprug Damir, nego je kandidate ugostila na prekrasnom imanju u đurđevačkom kraju, a pripremila im je jelovnik koji se sastojao od predjela Kak su jeli naši stari, glavnog jela Gica u omotu i deserta Sitno al' dinamitno. 
 
 Za svoju večeru dečki su Rei dali desetke zato što im je sve bilo savršeno, a Andreja se odlučila za sedmicu zato što su joj porcije bile preobilne i nije joj sve bilo fino.
 
Naime, Andreji je smetalo što je predjelo bilo preobilno, u glavnom jelu joj se nije svidio umak, ali ju je desert oduševio izgledom. 
 

Gledatelji su pak komentirali kako je Rea bila sjajna domaćica na svojoj večeri, da je sve izgledalo sjajno te da je Andreja dala prenisku ocjenu. 
 

Vezana vijest

Rea Lacković
OSVOJILA 37 BODOVA Večerašnja domaćica Rea dokazala da kuha bolje od svog supruga Damira!
"Opuštena, nekonvencionalna, vedra i društvena i po svemu sudeći solidna kuharica, Andrea se ponaša kao sudac, nedruštvena i ne baš ugodna, zaista se nije uklopila, dečki su sve više opušteni i spremni za zabavu, sasvim solidan tjedan", komentirala je jedna čitateljica.
 
"Andreja, upravo ste Vi najslabija karika ove simpatične ekipe... Zašto kalkulirate i dajete neprimjereno niske ocjene?, stoji u drugom komentaru.
 
"Atmosfera koju je Rea postigla na svojoj večeri je bila u rangu profesionalke. Bila je opustena, komunikativna kao da drzi konce u svojim rukama. Naocigled je njezina vecera bolja od Damirove", poručili su gledatelji. 
 
"Andreja je pretjerala s prigovaranjem", zaključak je jedne gledateljice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

  • Večera za 5 na selu

    kulinarski show - Hrvatska - 2021.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!