Ostani doma
'Večera za 5 na selu' je broj 1 po gledanosti, a danas će se doznati pobjednik tjedna u Koprivnici i okolici!
RTL

Večeras u 20.15 sati

'Večera za 5 na selu' je broj 1 po gledanosti, a danas će se doznati pobjednik tjedna u Koprivnici i okolici!

RTL-ov zabavni kulinarski show već tjednima čvrsto stoji na prvom mjestu po gledanosti, a sjajne rezultate zabilježio je i u četvrtak navečer, 4. studenoga, kad je 'Večera za 5 na selu' ponovno bila najgledaniji TV sadržaj na svim nacionalnim televizijama u ukupnoj populaciji i ciljnoj skupini od 18 do 49 godina.

Gledatelji svaku večer rado biraju RTL, a to potvrđuju i izvrsni rezultati gledanosti glavnog kanala u udarnom terminu. Udio gledanosti RTL-a sinoć je u ukupnoj populaciji iznosio 27%, a u ciljnoj skupini od 18 do 19 godina udio gledanosti bio je 26% dok je idući konkurent imao 17 posto. Najgledaniji TV sadržaj bila je 'Večera za 5 na selu', koja se održavala u Đurđevcu, a domaćica je bila Rea Lacković. Njezinu je večeru u prosjeku pratilo više od pola milijuna ljudi u ukupnoj populaciji te je udio gledanosti bio odličnih 31 posto. Najzanimljiviji trenutak, kao gotovo svake večeri, bilo je ocjenjivanje jela i komentari na domaćicu, što je pratilo gotovo 650 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji dok je udio gledanosti iznosio visokih 38 posto!

Posljednji je dan 'Večere za 5 na selu' u Koprivnici i okolici, a današnji domaćin je 33-godišnji Marko Češnjaj, koji je po zanimanju kuhar pa gosti od njega očekuju posebno dobra jela. „Imam velika očekivanja od Marka jer je profesionalni kuhar i smatram da bi nas danas trebao oduševiti svojom večerom“, kaže Mirko, a jednako misle i ostali natjecatelji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Trenutačno se na prvom mjestu nalazi upravo vatrogasac Mirko sa 38 osvojenih bodova, a može li mladi kuhar Marko nadmašiti njegovu večeru i biti pobjednik tjedna - pogledajte večeras u 20.15 sati na RTL-u!

  • Večera za 5 na selu

    kulinarski show - Hrvatska - 2021.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!