Ostani doma
Večeras je pred Nenadom težak zadatak: 'Konkurenti su opaki i žestoki, trude se maksimalno!'
RTL

Današnji domaćin

Večeras je pred Nenadom težak zadatak: 'Konkurenti su opaki i žestoki, trude se maksimalno!'

Nakon Marija, Lorene i Igora danas će protukandidate ugostiti Nenad Prodanić koji je sve dosadašnje večere ocijenio desetkom, a večeras će pokazati kakav je domaćin i hoće li zaraditi barem jednu desetku.

Nenad je po struci ekonomist, a radi kao voditelj skladišta, ima 64 godine i živi u Vukovaru. Smirenost i odgovornost navodi kao svoje glavne vrline, a tvrdoglavost kao manu. Tako će i danas smireno poslužiti večeru svojim gostima, a na jelovniku će se pronaći talijanski specijaliteti jer je Nenad dugo godina živio u Italiji. No na pitanje je li mu draža slavonska ili talijanska kuhinja, on odgovara: „To je kao da pitaš je li ti draži tata ili mama. Mislim da svaka kuhinja ima svojih dobrih strana, a talijanska je zdravija jer koristi lakše namirnice.“

Osim talijanske kuhinje, Nenadu su za oko zapele i lijepe Talijanke, ali ga je ipak ljubav vratila u Slavoniju, gdje živi sa suprugom: „Talijanke su živahne i teške za osvojiti, kao Dalmatinke, a lakše je osvojiti Slavonke nego Talijanke“, našalio se.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U slobodno vrijeme Nenad ima razne hobije – vozi bicikl, popravlja stare bicikle, rješava križaljke i sudoku, voli čitati i svirati gitaru. Uz sve navedeno Nenad voli kuhati i dobro pojesti pa se, između ostalog, zato i odlučio na sudjelovanje u showu.

„U 'Večeru za 5 na selu' sam se prijavio zato što smatram da treba pokušati napraviti što nisi nikad kako bi proživio neko novo iskustvo. Pobjeda mi nije bitna, bitno mi je da budem u dobrom društvu i da se dobro provedemo“, otkriva Nenad pa zaključuje: „Konkurenti su opaki i žestoki, trude se maksimalno!“ Nenad se dosad pokazao kao vrlo zahvalan gost koji je svaku večeru ocijenio desetkom. A Hoće li Nenad s talijanskim jelima uspjeti oduševiti žestoku konkurenciju i sam zaraditi koju desetku - pogledajte večeras u 20.15 sati na RTL-u!

  • Večera za 5 na selu

    kulinarski show - Hrvatska - 2021.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!