Ostani doma
Riblja forca

RECEPT ZA 5

Riblja forca

riblja juha kao predjelo

Sastojci:

  • 3 škrpine
  • mrkva
  • celer
  • peršin
  • češnjak
  • krumpir
  • riža
  • limun
  • rajčica

Priprema:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

1. Očistiti škarpinu

2. Mrkvu i krumpir stavit u vodu da se kuhaju. 

3. Nasjeckati peršin, kad su kad su kuhani mrkva i krumpir, dodaje se sjeckani peršin i celer. 

4. Dodati komadić limuna

5. Kad je povrće kuhano, dodati škarpine, jedan paradajz, soli i papra po želji

6. Kad je kuhana juha, izvaditi škarpine, očistiti na komadiće, kuhanu mrkvu dodatno izrezati na kockice.

7. Procijediti juhu

8. Ubaciti ribu i mrkvu i ostaviti da kuha.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!