Ostani doma
Desert koji je zasjenio sve: Goran pripremio fantastičnu tortu od mrkve

Za prste polizati!

Desert koji je zasjenio sve: Goran pripremio fantastičnu tortu od mrkve

Goran Čar iznenadio je goste glavnim sastojkom u svome desertu. Iako su bili pomalo skeptični oko torte od mrkve, na kraju su tražili recept!

Mrkva, cimet, orasi i sir bili su glavni sastojci Čarlijeva deserta originalnog naziva Mali zeko Mrkvić, a kandidati su bili pomalo začuđeni kada su shvatili da će kušati povrće u desertu.

"Kada sam prvi put to čuo, bilo mi je malo čudno da je mrkva u kolaču, ali mrkva je slatkasto povrće, pa 'ajde. Još u kombinaciji s orasima i kremom od sira s narančom, koja će vući na svoju stranu, jedan je lijepi spoj", priznao je Goran koji je također u početku bio skeptičan oko deserta, ali kada ga je probao i sam napravio, znao je da bi to mogao biti jedan kvalitetan završetak njegove večere.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kada su gosti probali njegovu tortu od mrkve, pohvale su prštale na sve strane. 

"Da si ovako dobar kuhar, nisam znao. Desert je takav da bi se mnoge žene mogle posramiti. Gorane, palac gore i desetka od srca!", kazao je oduševljeno Igor, koji smatra da inače ženama više leži priprema slastica, ali priznao je da ovako dobar desert u životu još nije kušao.

A koji će desert večeras pripremiti Igor, pogledajte u 20 sati na RTL-u!

Reci što misliš!