Ostani doma
Zanimljivosti / FITNESS SOBA
VIDEO - Jer ste vi to tražili! Edo i Alter Edo danas rade vježbe za leđa

FITNESS SOBA

VIDEO - Jer ste vi to tražili! Edo i Alter Edo danas rade vježbe za leđa

Nakon serije od 6 treninga koje smo gledali i odradili tijekom proteklih nekoliko dana, stiže još jedan!

"Nakon prvih tjedan dana, najviše vas se javilo sa željom da nešto učinite po pitanju svojih leđa. Baš zato smo kreirali program koji je ciljano usmjeren na tu mišićnu regiju", otkriva Edin Mehmedović, trener kojeg smo upoznali u 'Životu na vagi', a koji za sve one koji ostaju doma tijekom pandemije koronavirusa snima sjajne treninge koje svi možemo odraditi kod kuće. 

Prije nego što počnete, nekoliko naputaka:

  •  Sve vježbe bilo bi poželjno izvoditi u laganom tempu s punom kontrolom disanja. Dakle, svako ponavljanje izvesti uz potpuni udah i izdah.
  • Svaku vježbu izvodite 8 -10 ponavljanja. Savjetujem da prije provedbe ovog programa ponovite 1. trening (u nastavku).

Prijeđimo na korektivne vježbe za leđa!

Leđni mišići su oslonac našoj kralježnici, štite nam unutarnje organe i drže nas u posturalnom balansu. Nažalost, prečesto su prenapregnuti zbog sjedilačkog načina života i u velikom postotku utječu na smanjenje funkcionalnosti čitavog sustava. Neke poliklinike su se obogatile na našim leđima. Započnite sa jačanjem svojih leđa već danas jer će vam trebati još puno godina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Set vježbi pod imenom „Fitness soba“ besplatno je dostupan na platformi RTLplay, a svaki traje do 20 minuta, dok su kraće verzije u trajanju do 5 minuta dostupne i na našoj stranici!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!