Ostani doma
Zanimljivosti / FITNESS SOBA

FITNESS SOBA

Edo i Alter Edo na novom treningu: 'Nema predaje!'

Nakon serije od 7 treninga koje smo gledali i odradili tijekom proteklih nekoliko dana, stiže još jedan!

U danima borbe s pandemijom koronavirusa, kada su građani po preporuci Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu u svojim domovima, tjelovježba može djelovati višestruko blagotvorno. Stoga je Edin Mehmedović, trener kojeg smo upoznali u 'Životu na vagi', za čitatelje RTL.HR-a zajedno sa svojim Alter Edom snimio još jedan, kako kaže, najmrski trening među treninzima. No, ovaj put ćete promijeniti mišljenje.

"Kad vam netko spomene kardio, jel vam se diže kosa na glavi? Danas neće biti potrebe za feniranjem jer sam osmislio za vas jedan jednostavan i kreativan trening-program koji će prouzročiti željene efekte", kaže Edo. 

Kardio-drill za cijelo tijelo

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za ovaj trening treba vam samo jedna jednostavna markacija na podu u obliku jednog kvadrata koji će vam poslužiti kao orijentacija za vježbe koordinacije, agilnosti i brzine. Ovaj put ćemo se poslužiti vremenskim intervalom kako bismo kreirali željeni intenzitet.

"Naš interval je u omjeru 20' sekundi rada, i 10 ' sekundi odmora. U drugom dijelu treninga odradit ćemo kombinaciju jumping jackova koji traju 30'  i navy seal (kompleksna vježba koju čine čučanj, hodanje na rukama do upora, sklek i superman) koje izvodite 30' sekundi. Probajte sa mnom odraditi 3 runde. Nema predaje!", poručuje trener. 

Set vježbi pod imenom „Fitness soba“ besplatno je dostupan na platformi RTLplay, a svaki traje do 20 minuta, dok su kraće verzije u trajanju do 5 minuta dostupne i na našoj stranici!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!