Ostani doma
Zanimljivosti / FITNESS SOBA

FITNESS SOBA

Novi tjedan, novi izazovi: Edo i Alter Edo pokazat će vam kako se i s kaučem može vježbati

Nakon serije od 10 treninga koje smo gledali i odradili tijekom proteklih nekoliko dana, stiže još jedan!

U danima borbe s pandemijom koronavirusa, kada su građani po preporuci Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu u svojim domovima, tjelovježba može djelovati višestruko blagotvorno. Stoga je Edin Mehmedović, trener kojeg smo upoznali u 'Životu na vagi', za čitatelje RTL.HR-a zajedno sa svojim alter Edom snimio još jedan iznimno koristan video. Danas fokusiran na vježbanje s onim što nam je svima pri ruci - s kaučem!

"Nakon ručnika, vrijeme je za još jedan rekvizit koji svatko ima kod kuće. Ideja mi je sama došla dok sam... ležao na njemu. Kauč! Zašto? Par je razloga, kao prvo kauč nam može poslužiti kao zamjena za stepenice. S tim ćemo dobiti kućnu verziju kardio sprave bez dodatnog ulaganja", objasnio je Edo kroz smijeh te dodao: "Cilj nam je razvoj snage, pa zato preporučam bar dva kruga po 10 ponavljanja na svakoj vježbi. Dobru zabavu na kauču, dragi ljudi!". A kako to izgleda, pogledajte video i isprobajte sami!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Set vježbi pod imenom „Fitness soba“ besplatno je dostupan na platformi RTLplay, a svaki traje do 20 minuta, dok su kraće verzije u trajanju do 5 minuta dostupne i na našoj stranici!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!