Ostani doma
Zanimljivosti / FITNESS SOBA

TRENING SVIH TRENINGA

Edo i Alter Edo u velikom finalu Fitness sobe poručuju: Isprobajte svoje granice!

Nakon pet tjedana vježbanja u stanu, serijal Fitness soba došao je do kraja. No, to ne znači da ih ne možete iznova gledati i raditi po njima!

"Šećer uvijek dolazi na kraju. Iskreno, od samog početka prikazivanja fitness sobe sa nestrpljenjem sam čekao ovaj trening. Iako, sad kad je kraj malo sam nostlagičan jer mi je ovaj period druženja jako prirasao srcu. Nadam se da je i za vas ovaj period pretstavljao vrijeme kad ste se mogli više baviti sobom i da nije bilo previše izazova i teškoća", poručio je trener 'Života na vagi', Edin Mehmedović prije starta novog i posljednje u ovom serijalu. 

Testirajte svoje granice

"Današnji trening je zamišljen kao izazov ili natjecanje. Programirali smo Alter Edo i ja za vas šest kompleksnih vježbi za cijelo tijelo. Da bi cijela stvar bila zabavnija, za svaku vježbu imate zadani cilj odnosno broj ponavljanja koji trebate napraviti u intervalu od 30 sekundi, pa ukoliko uspijete nastavljate dalje do sljedećeg cilja koji je na 45 sekundi. Ako i tu kontrolnu točku prođete nastavljate do konačnog cilja na 55 sekundi rada. Naravno ako ne prođete jednu od kontrolnih točaka, odmarate do sljedeće vježbe. Ovakav program ne samo da je izazovan, već vam jasno može dati uvid u vaše trenutno stanje i eventualnu progresiju u kondiciji ako program ponovite nakon izvjesnog vremena. Ako ste jako kompetitivni, možete pokušati biti boji i od trenera ;-) Imat ćete bolju šansu, ukoliko ste odradili sve treninge u Fitness sobi", kaže Edo i dodaje: "Hvala i doviđenja!"

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pogledajte trening ovdje ili dužu verziju na RTLplayu!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!