Ostani doma
Robert otkrio zašto se prijavio u 'Život na vagi': 'Odlučio sam promijeniti svoj život sada kada sam otac četvero male djece'

4. sezona

Robert otkrio zašto se prijavio u 'Život na vagi': 'Odlučio sam promijeniti svoj život sada kada sam otac četvero male djece'

Robert Baković ima 42 godine i dolazi iz Velike Gorice, obrtnik je po zanimanju i tata četvero djece

U 'Život na vagi' prijavio se jer ga supruga godinama potiče da smršavi, a otkako je dobio četvrto dijete shvatio je da je došlo vrijeme za promjene. ''Promjene će utjecati, ne samo na moj, već i na život moje djece'', rekao je bivši sportaš koji se 15 godina aktivno bavio nogometom.

''Osim što sam imao dobru figuru, bolje sam se osjećao i imao sam puno više energije te bio sretniji i zadovoljniji'', otkrio je Robert, koji bi se, priznaje, želio ponovno baviti sportom, trčati i igrati sa svojom djecom.  U nekoliko navrata pokušao je smršavjeti sam, a trenirao je i boks i tada je skinuo oko 40 kilograma, no oni su se vratili.

Želi bolje za sebe i svoju obitelj

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Robertu su brojke na vagi počele rasti za vrijeme odsluživanja vojnog roka, a danas mašta kako će jednog dana ponovno odjenuti traperice i sam obuti čarape. Priznaje da ga je u prošlosti u gubljenju kilograma najviše sputavalo to što nije imao volje krenuti trenirati, a kako se debljao, kaže, mislio je da su sve manje šanse da će uspjeti smršavjeti.

''Odlučio sam promijeniti svoj život jer sada, kada sam otac četvero male djece, shvatio sam da se zbog njih moram trgnuti pošto-poto'', zaključuje Robert,  koji bi volio svojoj supruzi i djeci pružiti mnogo toga što do sada nije mogao zbog svoje prekomjerne težine.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!