Život na vagi / Kandidati 4. sezone
Danijeli iz nove sezone 'Života na vagi' kilogrami smetaju jer ne može odjenuti što poželi, srami se ići na plažu i ne voli vidjeti svoj odraz u ogledalu
RTL

4. sezona

Danijeli iz nove sezone 'Života na vagi' kilogrami smetaju jer ne može odjenuti što poželi, srami se ići na plažu i ne voli vidjeti svoj odraz u ogledalu

Danijela Pavić dolazi iz Dugog Rata, ima 20 godina, po zanimanju je njegovateljica i radi u Domu za starije i nemoćne

Za sebe kaže da je vesela, društvena, komunikativna, ali i nemotivirana. Svjesna je svog problema s kilogramima, koji je počeo još u djetinjstvu, a briga za zdravlje potaknula ju je da se prijavi u emisiju „Život na vagi“. Želja joj je upisati studij medicine i na svom primjeru pokazati da su promjene moguće.

Danijela kaže kako je kroz osnovnu školu trpjela uvrede na račun izgleda, a djeca su čak smišljala i pjesmice kojima bi se izrugivala njezinim kilogramima i vjeruje da je ljudi procjenjuju na temelju fizičke pojave, a to bi htjela promijeniti.

Tata joj je najveća podrška

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kao najteži događaj u svom životu navodi gubitak djeda s kojim je bila jako vezana, a kao svog junaka ističe tatu jer joj je najveća podrška u svim životnim aspektima. Ipak, Danijela kaže da, unatoč tome što se odlično slaže s roditeljima, zamjera im što nisu pazili na njezinu prehranu u djetinjstvu jer se danas možda ne bi dovela do situacije u kojoj se nalazi.

Kilogrami joj smetaju jer ne može odjenuti što poželi, srami se ići na plažu i ne voli vidjeti svoj odraz u ogledalu, a strahuje da zbog njih možda nikad neće imati vlastitu obitelj.