Život na vagi / Kandidati 4. sezone
Ivan je profesor geografije koji nikad nije imao curu: 'U 'Životu na vagi' želim pobijediti  samog sebe u najtežoj bitci koju sam do sada izbjegavao'
RTL

4. sezona

Ivan je profesor geografije koji nikad nije imao curu: 'U 'Životu na vagi' želim pobijediti samog sebe u najtežoj bitci koju sam do sada izbjegavao'

Ivan Filipović ima 26 godina i dolazi iz Štitara, a po zanimanju je profesor geografije i povijesti

Ivana nikad nisu prihvaćali u društvo zbog njegova izgleda pa je, otkriva, kupio gitaru, sam naučio svirati i tako si kupio ulaznicu u svako društvo. Glavni motiv za prijavu u show 'Život na vagi', kaže, bilo mu je zdravlje, kao i to da se može što bolje ostvariti u svome poslu.

''Želim biti najbolji mogući u svom pozivu, nastavnik i odgajatelj. Naravno, motivi su i zasnivanje obitelji, zdravlje, zadovoljstvo te pobjeđivanje samog sebe u najtežoj bitci koju sam do sada izbjegavao koliko god je bilo moguće, a to je skidanje kilograma'', priznaje Ivan, koji je do sada pokušavao smršavjeti sam, no, priznaje, zbog svoje lijenosti nije uspio i to si ne može oprostiti.

Nikad nije imao hrabrosti priči djevojci

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Smatra da bi ostvario puno toga da je zdrav te da bi se lakše odvažio na nekakvo putovanje, izlet u prirodu ili upisivanje tečaja plesa.

Ivan je otkrio da nikad nije imao hrabrosti prići djevojci, no nada se da će u budućnosti osnovati obitelj i imati dvoje djece, skinuti višak kilograma koji ga muče te riješiti stambeno pitanje.