Život na vagi / Kandidati 4. sezone
Ana iz 'Života na vagi' prvi je put na dijeti bila u 7. razredu: 'Gubitak majke najviše je utjecao na dobivanje kilograma, zanemarila sam se'
RTL

4. sezona

Ana iz 'Života na vagi' prvi je put na dijeti bila u 7. razredu: 'Gubitak majke najviše je utjecao na dobivanje kilograma, zanemarila sam se'

Ana Žderić dolazi iz mjesta Nijemci, pokraj Vinkovaca, ima 22 godine i nije udana

Već dugi niz godina Ana se bori s viškom kilograma, a s prvom dijetom počela je u sedmom razredu osnovne škole, i to na inicijativu liječnika jer je imala probleme s astmom. Za sebe kaže da je vesela i komunikativna samo s ljudima koje poznaje dugi niz godina, dok se u novom društvu uvijek osjeća nepoželjno i nelagodno. Zbog svog trenutnog fizičkog stanja, strahuje od bolesti i ne želi već u mladosti biti ovisna o liječnicima.

U svojoj obitelji pronalazi najveće utočište

„Gubitak majke najviše je utjecao na dobivanje kilograma, to me jako pogodilo i nakon toga sam počela zanemarivati sebe“, kaže Ana, koja brine o obitelji zbog čega je zapostavila društveni život. U svojoj obitelji pronalazi najveće utočište, sestre i otac učinili bi sve za nju, ali se nikako ne može pomiriti da više nema majku za koju kaže da je bila najbolja žena na svijetu.

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Otkriva i da do „Života na vagi“ nije bila motivirana za gubljenje kilograma jer se već pomirila sa svojim izgledom i s činjenicom da nikad neće biti mršava. Voljela bi jednog dana upisati školu pjevanja za što do sad nije imala priliku.