Ana iz 'Života na vagi' prvi je put na dijeti bila u 7. razredu: 'Gubitak majke najviše je utjecao na dobivanje kilograma, zanemarila sam se'
RTL

4. sezona

Ana iz 'Života na vagi' prvi je put na dijeti bila u 7. razredu: 'Gubitak majke najviše je utjecao na dobivanje kilograma, zanemarila sam se'

Ana Žderić dolazi iz mjesta Nijemci, pokraj Vinkovaca, ima 22 godine i nije udana

Već dugi niz godina Ana se bori s viškom kilograma, a s prvom dijetom počela je u sedmom razredu osnovne škole, i to na inicijativu liječnika jer je imala probleme s astmom. Za sebe kaže da je vesela i komunikativna samo s ljudima koje poznaje dugi niz godina, dok se u novom društvu uvijek osjeća nepoželjno i nelagodno. Zbog svog trenutnog fizičkog stanja, strahuje od bolesti i ne želi već u mladosti biti ovisna o liječnicima.

U svojoj obitelji pronalazi najveće utočište

„Gubitak majke najviše je utjecao na dobivanje kilograma, to me jako pogodilo i nakon toga sam počela zanemarivati sebe“, kaže Ana, koja brine o obitelji zbog čega je zapostavila društveni život. U svojoj obitelji pronalazi najveće utočište, sestre i otac učinili bi sve za nju, ali se nikako ne može pomiriti da više nema majku za koju kaže da je bila najbolja žena na svijetu.

Otkriva i da do „Života na vagi“ nije bila motivirana za gubljenje kilograma jer se već pomirila sa svojim izgledom i s činjenicom da nikad neće biti mršava. Voljela bi jednog dana upisati školu pjevanja za što do sad nije imala priliku.

Reci što misliš!