Život na vagi / Kandidati 4. sezone
Marino u 'Životu na vagi' želi postati novi čovjek: Svaki dan se srami izaći pred ljude, a kad se pogleda u ogledalo vidi svoj zarobljeni odraz
RTL

4. sezona

Marino u 'Životu na vagi' želi postati novi čovjek: Svaki dan se srami izaći pred ljude, a kad se pogleda u ogledalo vidi svoj zarobljeni odraz

Marino Marušić ima 26 godina, živi u Zadru i radi kao dostavljač hrane

Najdeblji je u svojoj obitelji, a ne sjeća se niti jednog razdoblja svog života kad nije imao problem s kilogramima. To ga je spriječilo da se bavi aktivnijim sportom, naročito nogometom i košarkom. Želja mu je doći na normalnu težinu kako se svojim kilogramima ne bi isticao od ostalih, a uvrede na račun izgleda primao je još od djetinjstva, no kaže da i dandanas zna čuti zajedljive komentare.

Želi se baviti sportom

U show se prijavio zbog brige za zdravlje, ali i kako bi ispunio želju svom pokojnom ocu kojem je obećao da će početi mršavjeti. Veliku podršku nalazi u svojoj obitelji, naročito u bratu i sestri s kojima se od djetinjstva dobro slaže.

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Marino kaže da se srami izaći svaki dan pred ljude i da izbjegava gužve, a kad se pogleda u ogledalo, vidi svoj zarobljeni odraz za koji se često osjeća kao da mu ne pripada. Volio bi odijevati što poželi i baviti se sportom što aktivnije. Imao je jednu vezu od tri godine, a prekinuli su jer se više nisu slagali. Nakon tog prekida je sam.