Ostani doma
Ante Miletić (26): Bez majke je ostao s 12 godina, a u 'Život na vagi' prijavio se jer se boji da ista sudbina ne zadesi i njega
RTL

NOVA SEZONA

Ante Miletić (26): Bez majke je ostao s 12 godina, a u 'Život na vagi' prijavio se jer se boji da ista sudbina ne zadesi i njega

Nova sezona 'Života na vagi' kreće uskoro na RTL-u!

Ante dolazi iz Splita, u braku je i otac je jednog djeteta. Po zanimanju je automehaničar, ali ne radi u struci. Trenutno je vlasnik obrta za suhomesnate proizvode.

Na prijavu u show odlučio se ponajviše zbog sina za kojeg kaže da je njegovo najvrednije životno postignuće, a za kojim ne može ni potrčati bez da se uspuše. Ante kaže i da strahuje kako će zbog njegova lošeg zdravstvenog stanja njegov sin odrastati bez oca, što mu nikako ne želi priuštiti jer i sam zna kako je biti bez roditelja. Naime, majka mu je umrla kad je imao samo 12 godina i vjeruje da mu je taj događaj obilježio život.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Od toga dana o njemu brine otac za kojeg kaže da je njegov junak, a u dobrim je odnosima i sa svojim dvjema sestrama te su svi jedni prema drugima jako zaštitnički nastrojeni.

Debljina ga ne ograničava samo u svakodnevnom životu i fizičkim aktivnostima nego je zbog nje vrlo često slušao razne uvredljive komentare, poput onog da je debelo prase. Što se tiče njegova fizičkog izgleda, Ante kaže da bi baš sve na sebi promijenio jer mu se ništa ne sviđa, a voli i spavati te ne može odoljeti hrani. Kad, pak, priča o svojim vrlinama, ističe da je dobar i pošten te da je spreman svakome pomoći.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!