Ostani doma
Zdravka Kapetanović stiže u 'Život na vagi': Na prijavu su je nagovorile kolegice kad su je zatvorile u sobu i pokraj nje stavile vagu
RTL

NOVA SEZONA

Zdravka Kapetanović stiže u 'Život na vagi': Na prijavu su je nagovorile kolegice kad su je zatvorile u sobu i pokraj nje stavile vagu

Zdravka je po zanimanju učiteljica, radi u Centru za autizam i ima dječju igraonicu

Splićanka Zdravka Kapetanović dugo se vremena bori s pretilošću, a odluka da se prijavi u „Život na vagi“ zapravo i nije bila njezina. Natjerale su je prijateljice i kolegice, koje su je zatvorile u sobu, stavile pokraj nje vagu i rekle joj da je krajnje vrijeme za promjene.

Zdravka je po zanimanju učiteljica, radi u Centru za autizam i ima dječju igraonicu, nije u braku, a kao svoje najveće strasti ističe putovanja, šminku, druženja i Hajduka! Zbog prekomjerne težine nije mogla putovati koliko je htjela, kao ni uživati u adrenalinu o kojem je skoro pa ovisna. Ipak, silno se nada da će se jednom okušati u plesu na svili i da će trčati maraton.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Rano je ostala bez oca, ističe da joj je majka najvažnija osoba u životu i najveća junakinja mada obožava i dvoje nećaka. Sve negativne komentare koje je čula na račun svog izgleda potisnula je iako priznaje da je znalo biti baš uvredljivih izjava. Otvoreno kaže da se srami kad se vidi pred ogledalom, a najmanje voli vidjeti svoj trbuh i ruke.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!