Ostani doma
Matej Petrović stiže u 'Život na vagi': 'Život mi je posao-krevet-hrana. Htio bih opet biti onakav kakav sam bio kad sam se bavio sportom'
RTL

NOVA SEZONA

Matej Petrović stiže u 'Život na vagi': 'Život mi je posao-krevet-hrana. Htio bih opet biti onakav kakav sam bio kad sam se bavio sportom'

Matej bi jednog dana želio biti sretan i zadovoljan otac i suprug.

Slavonac Matej bivši je sportaš, 10 je godina bio rukometni golman, ali se danas zbog pretjerane tjelesne težine ne može baviti sportom koji toliko voli.

Uporan, društven i zanimljiv mladić, kako sebe opisuje 26-godišnji Matej, odselio je iz rodnog Đurđenovca u Njemačku radi posla, ali je tamo nagomilao višak kilograma. ''Trenutna kvaliteta života mi je posao-krevet-hrana. Htio bih se aktivirati i vratiti kakav sam bio kad sam se bavio sportom i uživao u svojem životu'', priznaje Matej dodajući da su na dobitak kilograma uvelike utjecale  depresija i nostalgija, koju je osjećao zbog odlaska u inozemstvo radi posla.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Strah ga je budućnosti, a prvenstveno ga brine vlastito zdravlje, što je ujedno i najjači motiv njegove prijave u 'Život na vagi' jer ga smeta što se srami skinuti u kupaće gaćice na bazenu ili plaži, kao i što ne može sjesti u stolicu u kafiću ili prošetati kao i njegovi prijatelji.

Matej bi jednog dana želio biti sretan i zadovoljan otac i suprug koji živi u Hrvatskoj.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!