Ostani doma
35-godišnja Petra Čorbić: U 'Život na vagi' prijavila se jer strahuje da je zbog kilaže nitko neće voljeti i da će prerano umrijeti
RTL

NOVA SEZONA

35-godišnja Petra Čorbić: U 'Život na vagi' prijavila se jer strahuje da je zbog kilaže nitko neće voljeti i da će prerano umrijeti

Petra Čorbić dolazi iz Karlovca, a muka s kilogramima njezina je svakodnevica. S kilogramima se bori od osnovne škole, od kada je nebrojeno puta trpjela razne uvrede.

Prisjeća se da su joj u osnovnoj školi drugi učenici skinuli tajice i tako je osramotili pred cijelim razredom, a na jednom razgovoru za posao poslodavka joj je „držala lekciju“ o pretilosti i naposljetku je nije zaposlila.

Strahuje da je zbog kilaže nitko neće voljeti i da će prerano umrijeti, a željela bi doći do dvoznamenkaste brojke na vagi kako bi bila sretnija i zadovoljnija. Vjeruje da bi se tada riješila i depresije od koje pati. Ističe da joj je najvažnija osoba majka, koju život nije mazio i koja se uvijek za nju trudila sve napraviti. Tata joj je umro prije više od 10 godina, a Petra kaže da je njegov najveći problem bila ovisnost o alkoholu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Velika radost u životu njezina su joj dva psa o kojima brine i koji su joj motivacija da ujutro ustane. Za sebe kaže da je iskrena, smiješna i sarkastična, a kao svoje mane ističe što ponavlja greške i što ne zna reći „ne“.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!