Ostani doma
Ana Solarević (42) stiže u 'Život na vagi': U proteklih 12 godina udebljala se 50 kg, smršavjeti želi kako bi mogla imati djecu
RTL

NOVA SEZONA

Ana Solarević (42) stiže u 'Život na vagi': U proteklih 12 godina udebljala se 50 kg, smršavjeti želi kako bi mogla imati djecu

Ana Solarević 42-godišnja je Splićanka sa slavonskom adresom. Naime, već 12 godina živi u selu Retkovci (blizu Vinkovaca), otkud joj je suprug.

Ana kaže da od malih nogu ima problema s kilogramima, baš kao i njezin brat, a otkad živi u Slavoniji situacija je postala još gora jer se u tom razdoblju udebljala 50 kg. U braku je 11 godina, ali nema djecu jer joj debljina stvara problem. Upravo to joj je bila najveća motivacija za prijavu u „Život na vagi“. Shvatila je da nema drugog izlaza i da joj je kvaliteta života iznimno niska te da se mora trgnuti.

U mlađim je danima maštala da će biti pjevačica, ali je onda zaključila da od toga neće biti ništa jer vjeruje da na estradi nema mjesta za pretile ljude. Zbog svog je izgleda trpjela razne uvrede, a vrlo često one su dolazile i od njezinih bližnjih, koji bi je nazivali pogrdnim imenima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ana priznaje da osjeća veliki sram kada u trgovini proba odjeću koja joj uglavnom ne stoji, a trgovkinje se i dalje trude pronaći nešto po njezinoj mjeri. Vlastiti odraz u ogledalu joj govori da je debela osoba koja se nikako ne može pokrenuti, a najviše je živciraju njezine noge i ruke.

 

 • Život na vagi

  natjecateljska emisija - Hrvatska - 2019.

  Ponedjeljak - petak u 18.55 sati
  • Voditelj:
   Marijana Batinić
  Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!