Ostani doma
Magdalena Štimac (23), Gospić

Magdalena Štimac (23), Gospić

Ime: Magdalena

Prezime: Štimac

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mjesto: Gospić

Godine: 23

Kilogrami: 109

Magdalena je blogerica, velika joj je strast kozmetika, a u show se prijavila jer želi promijeniti stil života i podići samopouzdanje koje joj je, kaže, trenutno na nuli. 'Ne želim pomoći samo sebi da smršavim nego i svojim roditeljima i dečku jer i oni imaju problema s kilogramima', objasnila je Magdalena.

 

Magdalena Štimac, Gospić (23)

Magdalena Štimac iz Gospića ima 109 kilograma i 23 godine, a u 'Život na vagi' prijavila se jer želi promijeniti stil života i podići samopouzdanje koje joj je, kako kaže, trenutačno ravno nuli. Za sebe kaže da je inače vesela osoba, ali tvrdoglava i emotivna, no s druge strane, jako nezadovoljna sobom, što je odlučila promijeniti.

I ona se, baš kao i mnogi drugi, u životu naslušala pogrdnih riječi, što također želi promijeniti. 'Mislim da je došlo pravo vrijeme za promjenu iz korijena, a isto tako želim pomoći i svojem dečku i roditeljima da smršave jer i oni imaju problema s kilogramima', objasnila je Magdalena koja sa samo 23 godine već pije tablete za regulaciju visokog krvnog tlaka.

Blogerica kojoj je velika strast kozmetika još nije ostvarila svoj san - jer nije skinula kilograme koji joj smetaju, a kada bi to ostvarila, kaže, izgradila bi samopouzdanje i lakše koračala kroz život. 'Moram priznati da mi je trenutačno kvaliteta života, blago rečeno, katastrofa. Uspjela sam izgubiti 22 kilograma, ali sam pola od toga vratila. Nema ničeg goreg od toga kad svoj tvoj trud brzo baciš u vodu. Nažalost, meni se to dogodilo', kaže Magdalena koja bi prvo željela promijeniti psihu, a zatim i fizički izgled.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!