Mario Mandić (26), Zagreb

Mario Mandić (26), Zagreb

Ime: Mario

Prezime: Mandić

Mjesto: Zagreb

Godine: 26

Kilogrami: 170

Mario ima samo jedan san – postati profesionalni vatrogasac. Prodavač iz Zagreba u slobodno vrijeme radi kao dobrovoljni vatrogasac, a glavna motivacija za prijavu u show bila mu je ta što hobi želi pretvoriti u posao. 'Moj me višak kilograma koči u mnogočemu i ne mogu se opustiti. Kile su se samo nagomilavale i nisam se snašao u svemu tome i zaboravio sam na sebe', priznaje Mario.

 

Mario Mandić, Zagreb (26)

Mario Mandić iz Zagreba ima samo jedan san - postati profesionalni vatrogasac. Taj 26-godišnji prodavač, koji ima 170 kilograma, već 15 godina u slobodno vrijeme radi kao dobrovoljni vatrogasac, a glavna mu je motivacija za prijavu u show bila ta što hobi želi pretvoriti u posao. 'Moj višak kilograma me koči u mnogočemu, ne mogu se opustiti, a svi, pa i ja, šale se na račun moje debljine', kaže Mario kojem su njegova supruga i djeca jedino svjetlo u životu.

Mario, inače zapovjednik DVD-a Sesvetski Kraljevec, priznaje da je imao jedno kratko razdoblje kada je bio zadovoljan svojom težinom, no to je trajalo samo godinu dana. 'Mislim da sam se počeo debljati kada sam se oženio i dobio dijete. Kad je žena bila trudna, dobio sam 25 kilograma i onda se samo nastavilo. Kad je došlo drugo dijete, ponovno sam počeo dobivati kilograme i nikako da stanem. Jednostavno se nisam snašao u svemu tome i zaboravio sam na sebe', prepričava Mario. Kaže da zna kako bi se, kada bi skinuo kilograme koji mu smetaju, više mogao posvetiti svojoj djeci i zajedničkoj igri, a i napokon bi upisao školu za vatrogasce.

Reci što misliš!