Ostani doma

'ŽIVOT NA VAGI'

Filomena nakon ispadanja: 'Marko i ja smo otpočetka kliknuli, nastavit ćemo vezu kad on izađe iz showa'

Još jedna kandidatkinja crvenog tima 'Života na vagi' ispala je iz showa u epizodi koju smo gledali u petak navečer. Razgovarali smo s Filomenom nakon epizode

Filomena Roglić, 31-godišnjakinja iz Makarske,  show je napustila nakon dramatičnog glasanja kandidata, a u intervjuu nam je otkrila kako se osjećala tijekom ispadanja, u kojem smjeru nastavlja nakon izlaska iz kuće te kako će se razviti njezina ljubavna priča s Markom u kojeg se zaljubila u kući.

"Iznenadilo me ispadanje jer sam očekivala da ću ostati barem još neko vrijeme. Iskreno, bilo mi je jako teško kad sam čula da idem kući jer znam da sam puno toga riskirala kako bih ušla u show", kaže Filomena koja je od milja dobila nadimak Fifi. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iako se pred kamerama moglo vidjeti kalkuliranje kandidata kod davanja glasova za ispadanje, kaže kako im to ne zamjera. 

'Mislim da su željeli sačuvati Martu'

"Ma ne zamjeram nikome ništa, mislim da su svi odlučili po svojoj savjesti iako su se neki poslije ispričali jer im je bilo žao što su me izbacili", priča Filomena te dodaje: "Mislim da su željeli sačuvati Martu kojoj je to potrebno kako bi se ostvarila u majčinstvu." 

U kući su joj, kaže najveća podrška bili Keti, Marko i Baro. "A nakon izlaska iz kuće najviše sam se razveselila susretu s kćeri jer nikad dosad nismo bile toliko razdvojene. Bila je oduševljena mojom promjenom, kao i svi ostali, jer sam uspjela skinuti 10 kilograma u showu!"

'Svaki dan treniram u teretani, brzo hodam i trčim'

Naravno, to ne znači da je mršavljenje za Filomenu gotovo, s istim režimom nastavlja i vani. "Show mi je bio samo jedan okidač više da krenem u novi život. Svaki dan treniram u teretani, brzo hodam i trčim. Hranim se kao što sam se hranila u showu, ali sa smanjenom kalorijskom vrijednošću. Ne mogu se zamisliti da opet budem kao prije ulaska u show. Tek sad shvaćam da je to bio pogrešan put i mislim da bih bila blesava kad bih se vratila na ono staro", priča Filomena za RTL.HR te dodaje kako se uopće ne boji da će posrnuti sad kad nije pod budnim okom trenera.

"Nastavljam navijati za sve jer smo svi došli s istim ciljem. Osamnaest ljudi, a jedno srce!", kaže dobro raspoložena Fifi. 

Naposljetku, nakon onog poljupca pred kamerama, morali smo ju pitati kako se dogodila ljubav između nje i 28-godišnjeg Marka Kregara te hoće li nastaviti vezu i nakon showa: "Otpočetka smo kliknuli, a što smo više vremena provodili zajedno, shvatili smo da se nadopunjujemo u svemu... Veza će se definitivno nastaviti i vani."

Show 'Život na vagi' pratite od ponedjeljka do petka na RTL-u 21 sat.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!