Biserka za nagradu dobila posjet sestre i kćeri!

Suze radosnice

Biserka za nagradu dobila posjet sestre i kćeri!

Nakon posljednjeg vaganja, kad su kandidati prekoreni jer se nisu držali plana prehrane, odlučili su poraditi na tom dijelu kako bi ostvarili što bolje rezultate.

Sanja Žuljević i Mario Mlinarić došli su provjeriti drže li se kandidati svega dogovorenog, a s obzirom na to da su i Luka i Mario ostali bez svojih partnera, obavijestili su ih da postaju novi par.

Poslije doručka kandidati odrađuju trening, a Sanja je za svoje kandidate pripremila trening karatea. Mario je, pak, za svoj dio kandidata pripremio hrvanje.

Sanja je odlučila razgovarati s Biserkom nakon što je na vagi ostvarila dobar rezultat, a Biba joj je rekla da se napokon počela otvarati. Za nagradu što je pala ispod 100 kilograma, Sanja je odvela Biserku na izlet. No ono što Biserka nije znala jest da je na izletu čekaju kći i sestra. Susret je prošao u suzama radosnicama, a Biserka nije mogla skriti šok što je nakon mjeseci izbivanja napokon vidjela svoje bližnje.

Josipa je pročitala pismo trenera Sanje i Marija, koji su im pripremili drukčiju vrstu treninga. Naime, kandidati će odraditi trening plesa kod trenerice Gabriele Pilić, što je posebno oduševilo Irenu, koja je čak od sreće i zaplakala. Ispričala je da se dugo bavila plesom, koji je zapravo njezina prva ljubav. Trening je prošao uz smijeh, posebno muških kandidata, koji su se složili da nisu nimalo talentirani za plesne korake.

Poslije treninga plesa kandidate je u kući dočekala Marijana Batinić, koja im je rekla da ih čeka novi izazov, ali ovog puta riječ je o igri pamćenja. Da bi pristupili okretanju kartica, moraju izvlačiti žetone. Ako izvuku narančasti žeton, pojest će mrkvu, ako izvuku crnu karticu, jedu keks. Nagrada je pola kilograma prednosti na vaganju, s tim da se pola kilograma može dobiti ako u igri pronađu savršen par, a mogu ga osvojiti i klasičnom metodom u igri pamćenja.

Petar i Marijo odlučili su ne igrati igru jer ne žele jesti nepotrebne kalorije. Od igre su odustali i Biserka i Josipa te Alen i Marko. Nakon nagovaranja Alen i Marko su ipak pristali igrati, a svi su zaključili da je Irena najveća konkurencija jer ima memorijsko pamćenje.

Alen i Marko su ipak nakon nekoliko loših pokušaja odustali od igre jer su shvatili da jedu previše kalorija, a Domagoj i Irena pogodili su savršen par, odnosno kartice na kojima je pisalo -0,5 kilograma. Na kraju su pogodili i više istih kartica pa su dobili i još pola kilograma prednosti.

Reci što misliš!