Ostani doma
Biba nakon ispadanja: ' Moj cilj bio je pasti ispod 100 kilograma, vjerujem da se neću vratiti na staro'

'ŽIVOT NA VAGI'

Biba nakon ispadanja: ' Moj cilj bio je pasti ispod 100 kilograma, vjerujem da se neću vratiti na staro'

"Ispadanje me nije iznenadilo", komentirala je Biba

Biserka Mikulandra sinoć je sa svojom partnericom Josipom napustila show 'Život na vagi'. Iako je pala ispod 100 kilograma tijekom showa, Biba i Josipa sinoć su bile par koji je završio ispod crvene linije.

S Bibom smo razgovarali o njezinim rezultatima, doživljajima iz kuće i izazovima koje je prošla.

' Moj cilj bio je pasti ispod 100 kilograma'

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ispadanje me nije iznenadilo jer me vani čekao moj pravi život i kći pa sam na to bila cijelo vrijeme spremna. Kad sam čula da idem kući, osjećaj je bio savršen jer sam jedva čekala vidjeti svoju kćer, da nadoknadimo sve ovo vrijeme što nismo bile skupa", objasnila je.

Biba, koja se s viškom kilograma borila još od trudnoće, napokon je zadovoljna svojim rezultatima. "Moj cilj bio je pasti ispod 100 kilograma jer to nisam  imala 12 godina i jako se ponosim na sebe", rekla je zadovoljno te dodala: "Nakon ovog puta osjećam se izvrsno, vjerujem da se nikad neću vratiti na staro jer se moji snovi ostvaruju."

'U startu sam bila svjesna da ćemo Josipa i ja dobiti kilogram viška'

Ovog tjedna Bibu su u showu posjetile sestra i kći, a njezina reakcija bila je, naravno, jako emotivna. "Ugodno sam se iznenadila jer nisam to očekivala, bilo je jako emotivno jer takvo iznenađenje ne može se opisati riječima", kaže.

Tijekom emisije prošla je brojne izazove, a od jednog je čak razmišljala i odustati. "Josipa i ja smo zaradile kilogram viška na vagi u vatrogasnom izazovu, u startu sam bila svjesna odmah da ćemo ga dobiti i htjela sam odmah odustati, ali eto, zbog ekipe odradile smo to do kraja!", objašnjava te dodaje kako ju je kći motivirala cijelo vrijeme. "Moj cilj zbog kojeg sam došla u show je bio da budem zdrava i mlada mama svojoj kćeri", kaže.

'Ničije ispadanje nije me toliko pogodilo da bih izgubila motivaciju'

Kaže kako nije imala teške trenutke u kući, bila je samo fokusirana na svoj cilj. "Ničije ispadanje me nije pogodilo toliko da bih izgubila motivaciju za dalje. Moj veliki oslonac u kući u početku je bila Keti, ali je brzo ispala, a onda sam se poslije jako zbližila s Josipom i Barom, koji su uvijek bili uz mene kao i ja uz njih i jako se ponosim što su bili dio moga tima, ali kad više nismo bili u timovima, onda sam se zbližila s Petrom, Alenom i Markom i tek onda smo bili ekipa snova, samo zezancija na najjače!", kaže Biba.

Nakon izlaska nastavlja vježbati i gubiti kilograme. "Ne bojim se da ću vani posrnuti jer imam svoje planove i ciljeve za budućnost", dodala je naposljetku.

Show 'Život na vagi' pratite od ponedjeljka do petka u 21 sat na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!