'ŽIVOT NA VAGI'

Josipa nakon ispadanja: 'Suprug je bio oduševljen kad smo se vidjeli, nije znao bi li se smijao ili plakao'

Osim što je izgubila kilograme, Josipa je nešto i naučila...

Josipa Lopac je zajedno s partnericom Bibom sinoć napustila show 'Život na vagi'. "Mogu priznati da me ispadanje iznenadilo, nisam to očekivala", komentirala je Josipa te dodala: "Osjećaji su mi bili pomiješani, bila sam i sretna i tužna istovremeno. Znam da idem svojoj obitelji, koja me željno iščekuje, a ujedno mi je žao što napuštam show!"

U kući se Josipa, između ostalih, jako povezala s Bibom, s kojom je bila u paru. "Moja Biba je savršena, jako sam sretna što sam je upoznala, što je bila moja partnerica, ma obožavam je! Sve najbolje o njoj mislim", kaže 25-godišnjakinja.

Prilikom ulaska u show, Josipa je komentirala kako želi izgubiti kilograme jer se boji da zbog njih ne može postati majka. "U showu sam promijenila nezdrave navike u zdrave kako bih izgubila kilograme jer sam vjerovala da zbog njih ne mogu postati majka, ali to je sve bilo u mojoj glavi. Naravno da više ne razmišljam tako. Ono što je suđeno, dogodit će se pa tako i trudnoća", smatra Josipa koja se ipak najviše obradovala svom suprugu nakon izlaska iz kuće.

'Suprug je bio oduševljen kad me vidio'

"Suprug je isto bio oduševljen kad smo se vidjeli, nije znao bi li se smijao ili plakao, nije mogao vjerovati da sam to ja. Presretan je zbog mene, mog uspjeha i hvala mu na tome. Jer on je meni sve. Moja motivacija, prijatelj, sve najbolje što mi se dogodilo u životu! Da mi nije bio podrška, ja ne bih bila u tom showu", objašnjava.

A osim što je izgubila kilograme, Josipa je nešto i naučila - plivati! "Da, izgubila sam dosta kilograma, a osim toga naučila sam plivati zahvaljujući divnim ljudima koji su mi to omogućili u showu. Samo se treba opustiti i ne imati negativne misli. Da, bilo mi je teško, ali malo po malo, naučila sam i to!", kaže ponosno.

'Obožavam trenera Marija'

Kad su u ranijim epizodama kandidati bili podijeljeni u crveni i plavi tim, Josipa nije skrivala svoje oduševljenje što je u timu trenera Marija. "Prirastao mi je srcu zato što se voli zezati kao i ja, glupira se, voli puno pričati, uvijek je nasmijan, a rijetko kad ozbiljan i ljut", objašnjava.

Kako je Biba ranije izjavila, ona i Josipa bile su i prije samog vatrogasnog izazova svjesne da će izgubiti, razmišljale su o odustajanju, ali ih je Marijana nagovorila da ga ipak odrade do kraja. Biba nam prepričava kako je to izgledalo iz njezine perspektive.

"Joj, to mi je najgore što mi se dogodilo u showu. Dobile Biba i ja plus jedan kilogram za kaznu, pošto smo bile najsporiji par. Bile smo ljute i na samom početku smo rekle da ne vrijedi ni započeti igru jer znamo da smo u kazni. Ali ipak smo se dogovorile da  bez obzira što budemo zadnje, idemo do kraja. I nije Marijana utjecala na našu odluku. Jer ako si mi nešto zacrtamo u glavi, to i ostvarimo, pa tako i kaznu", kaže Josipa.

A nakon izlaska iz showa u glavi si je zacrtala da nema odustajanja i da nastavlja s vježbanjem, zdravom prehranom i gubljenjem kilograma. "Gle, uvijek postoji strah da posrnem, ali zato imam divnu obitelj koja je uz mene i neće mi to dozvoliti", kaže.

Show 'Život na vagi' pratite od ponedjeljka do petka na RTL-u u 21 sat!

Reci što misliš!