Nakon dramatičnih obrata na vaganju 'Život na vagi' napustio Marko!

Bilo je jako uzbudljivo!

Nakon dramatičnih obrata na vaganju 'Život na vagi' napustio Marko!

Pred kandidatima je jedno od najvažnijih vaganja dosad – korak su do finala i svaki je gram na vagi bitan.

O tome tko će ispasti odlučivat će crvena linija i to tako da ispada osoba koja je u paru ostvarila manji postotak gubitka kilograma. Mario i Luka su na Velikom izazovu dobili nagradu prema kojoj mogu odlučiti čiji se rezultat neće računati na vaganju. Odlučili su da ne žele nikome naštetiti te da je najbolje da se ne računa Lukin rezultat jer on ionako vjeruje da nije ostvario u proteklom tjednu značajan gubitak.

Prvi su na vagu išli Irena i Domagoj. Jedina predstavnica nježnijeg spola prva je stala na vagu koja je pokazala 2,6 kilograma manje. Domagojeva je vaga pokazala dva kilograma manje.

Luka ide na vagu nakon Domagoja i uvjeren je da ciklus za njim nije polučio dobar rezultat. Njegov predosjećaj pokazao se točnim je je izgubio samo 0,9 kilograma. O njegovoj sudbini u showu odlučuje rezultat njegova partnera Marija. Na vaganju je ostvario gubitak od 2,3 kilograma, što ga je razočaralo jer je očekivao barem četiri kilograma manje. Njihov je rezultat slabiji nego Irenin i Domagojev i ako ostanu ispod crvene linije, show će napustiti Luka jer je imao manji postotak.

Baro je na vagi otkrio da čak razmišlja da nakon izlaska iz kuće razmišlja o odlasku u mirovinu kako bi se posvetio sebi i svojoj obitelji, a htio bi se baviti voćarstvom. Na prethodnom vaganju imao je 107,4 kg, a sada ima 104,5 kg, što je gubitak od 2,9 kilograma. Petar je imao 113,6 kg, a sad je 1,3 kilograma mršaviji.

Marko i Alen posljednji su par koji ide na vaganje. Marko je prvi stao na vagu koja je pokazala gubitak od 0,9 kg, što ga je razočaralo. Njegov je partner Alen na prethodnom vaganju imao 116,9 kg, a sada ima 1,8 kilograma manje. Po tom su rezultatu Marko i Alen bili lošiji od Luke i Marija, no kada im se dodao kilogram prednosti koji su dobili jer su se odrekli trenera, Marko i Alen našli su se iznad crvene linije.

No Mario i Luka odlučili su da se Lukin rezultat neće brojati, a kada se uračunao samo Marijev rezultat, pokazalo se da ima bolji postotak od Alena i Marka te je prema tome Marko napustio show.

On je u show došao sa 165,9 kg, a odlazi sa 119,7 kg, što je gubitak od 46,2 kilograma. Poslije ispadanja kandidati su komentirali ishod, a Mario i Luka komentirali su da je Marko ipak zaslužio prolazak dalje više nego Irena koja se u posljednje vrijeme nimalo ne trudi.

Hoće li je to stajati ispadanja u posljednjem ciklusu pred finale, gledatelji RTL-a doznat će sljedeći tjedan - ujedno i finalni tjedan treće sezone „Života na vagi“!

Reci što misliš!