'ŽIVOT NA VAGI'

Marko nakon ispadanja: 'Nije mi žao, skinuo sam prekrasne kilograme, a svog Aciku Braciku vidim u finalu!'

"Da, stigao sam na korak do finala, ali nije i žao jer sam napravio jako puno", rekao nam je Marko

Marko Kregar u sinoćnjoj epizodi po drugi puta ispao je iz showa 'Život na vagi', a mnogi se pitaju planira li nastaviti vezu s Filomenom Roglić koja je otkrivena romantičnim poljupcem nakon njezinog ispadanja iz showa.

S Markom smo razgovarali o tome, ali i hoće li nastaviti vježbati nakon ispadanja te koji su mu sad planovi kad je vani. "Odmorit ću se malo, vidjeti se sa prijateljima i trenirati i dalje!", kaže Marko koji je već jedan period proveo sam vježbajući vani nakon prvog ispadanja. "Svakako je bilo teže vježbati vani bez trenera, ali uspio sam se posložiti u glavi i odraditi najbolje što mogu što se i pokazalo rezultatom pa tako i povratkom u kuću", kaže. 

O vezi s Filomenom

Marko je u sklopu iznenađenja ovog tjedna dobio i priliku vidjeti Filomenu koja ga je posjetila u kući. "Osjećaj je bio dobar i lijepo ju je bilo vidjeti, a što se tiče emocija to sam ostavio izvan kuće da bih lakše mogao koncentrirati na treninge i imati što bolji rezultat", objašnjava Kregar.

"Ulaskom u kuću zamijetio sam osobu koja je bila vedra duha, raspjevana i zračila dobrotom. I svakako me osvojio njezin osmijeh", otkrio nam je. 

Ipak, na pitanje hoće li Filomena i on nastaviti ljubavnu vezu sad nakon showa, Marko odgovara diplomatski: "Što se tiče naše veze, ne bih htio komentirati naš odnos trenutačno."

'Nije mi žao što sam ispao'

"Da, stigao sam na korak do finala, ali nije i žao jer sam napravio jako puno, skinuo prekrasne kilograme i naučio dosta o zdravoj prehrani i treninzima. Mislim da se ovo što smo mi naučili unutra ne može platiti nikakvim novcima. Prekrasno iskustvo koje bi preporučio svakome", kaže Marko koji je bio vrlo blizu finala, ali nažalost, on i Alen ovog tjedna su bili par koji je izgubio najmanje na vagi.

"Ma Acika Bracika je top dečko! O njemu mogu reći samo riječi hvale i skinuti kapu jer je skinuo masu kilograma samo zato jer je uporan i sve prati i radi po pravilima. Slagali smo se fantastično, a tako će biti i nakon završetka emisije" kaže Marko te dodaje kako njega i Luku vidi kao potencijalne pobjednike showa. "Oni su dva vojnika iz kuće koji su primjer svima nama, a i ljudima izvana. Bit će napeto u finalu, ali dajem prednost svom partneru Alenu. Acika Bracika je moj favorit svakako!"

Finalni tjedan showa 'Život na vagi' pratite od ponedjeljka u 21 sat!

Reci što misliš!