FOTO - Udala se Marta iz 'Života na vagi': 'Vjenčanje je bilo malo i intimno uz kumove i roditelje'

ČESTITAMO!

FOTO - Udala se Marta iz 'Života na vagi': 'Vjenčanje je bilo malo i intimno uz kumove i roditelje'

Marta se nakon dugogodišnje veze udala za partnera Ivana Maticu. Svadba je održana ovog vikenda u Gospiću

 

 

"Vjenčanje je bilo malo i intimno uz kumove i roditelje. Odjenula sam haljinu koja mi se svidjela na prvi pogled i bila sam presretna zbog toga iako nije bila bijela vjenčanica", otkrila je Marta Šolić Matica za RTL.HR

Mala svadba održana je ovog vikenda u matičnom uredu u Gospiću u društvu obitelji i kumova. "Kako nastavljam istim životom kao u 'Životu na vagi', kad bude veliko crkveno vjenčanje sigurna sam da ću si ispuniti želju za lijepom bijelom raskošnom vjenčanicom", dodala je 25-godišnjakinja. 

Naime, mlada je nosila crnu haljinu, a imala je i veliki bijeli buket ruža. Par se vjenčao u matičnom uredu te su nakon toga otišli na proslavu, a uskoro će i na medeni mjesec. 'Za medeni mjesec odlučili smo otići negdje u toplice na opuštanje", otkrila je. 

Htjela je smršavjeti prije udaje

Inače, Marta je prilikom ulaska u show imala 161,1 kilogram, a želja joj je bila smršavjeti te nakon toga ostvariti ostale životne ciljeve - udati se i osnovati malu obitelj. Tijekom treće sezone showa izgubila 27,2 kilograma i došla na 133,9 kilograma, a ne odustaje od vježbanja i svog cilja da dođe do željene težine! 

Treću sezonu showa 'Život na vagi' možete pogledati na RTLplayu!

Reci što misliš!