Magdalena iz 'Života na vagi': 'Ovako je izgledala moja najdeblja faza'

'ŽIVOT NA VAGI'

Magdalena iz 'Života na vagi': 'Ovako je izgledala moja najdeblja faza'

"'Život na vagi' mi je promijenio ne samo fizički izgled, nego i pogled na svijet", napisala je Megi

Magdalena Štimac, kandidatkinja treće sezone showa 'Život na vagi' na svom Instagramu objavila je fotografiju iz svoje najdeblje faze i fotografiju snimljenu ovog tjedna. 

Magdalena je pored napisala: "Ajmo se vratiti par godina unazad. Moja najdeblja faza u životu. 118 kilograma! Već sam tu bila svjesna da je vrijeme za promjene i skinem 23 kilograma. Uz pomoć prijateljice @marinac.antonija, ona i ja totalni amateri, nikakvi treneri, jako slabog znanja o treninzima, prehrani, ali svejedno uspješno izvedeno. I naravno, onda posustanem i vratim nekih 18 kilograma i tu kreću prijave za 'Život ma vagi'. 'Život na vagi' koji mi je promijenio ne samo fizički izgled, nego i pogled na svijet. Danas izgledam ovako (slika desno) sa svojih 83 kilograma i osjećam se fantastično! Ali tu još nije kraj, nisam još došla do svog cilja, ali hoću! Uskoro!", napisala je iskreno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MagdalenaŠ (@megistimac) Stu 21, 2018 u 2:25 PST

Podsjetimo, ova 23-godišnja Gospićanka u show se prijavila jer je htjela promijeniti stil života i podići samopouzdanje koje joj je, kako je tad rekla, bilo na nuli. "Ne želim pomoći samo sebi da smršavim nego i svojim roditeljima i dečku jer i oni imaju problema s kilogramima", objasnila je tada Magdalena.

Treću sezonu showa 'Život na vagi' možete pogledati na RTLplayu! 

Reci što misliš!