Irena objavila emotivnu poruku na Instagramu: 'Srećo moja, definitivno ću zbog tebe biti bolja majka'

'ŽIVOT NA VAGI'

Irena objavila emotivnu poruku na Instagramu: 'Srećo moja, definitivno ću zbog tebe biti bolja majka'

Svojom objavom Irena je ganula fanove

Irena Štetić Andrin nije skrivala kako se u treću sezonu showa 'Život na vagi' prijavila kako bi izgubila kilograme i dobila priliku otići na medicinski potpomognutu oplodnju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @irena.stetic.andrin Pro 4, 2018 u 12:55 PST

A također nije skrivala radost i ljubav kad ju je u showu posjetila kuma sa svojim sinčićem, kojeg Irena beskrajno voli. Da ima veliko srce majke Irena je otkrila još jednom u svojoj objavi. "Srećo moja, moje zlato, moje sve... Odradili smo svoj prvi koncert, kao sve što kuma prolazi prvo s tobom... Uz tebe se osjećam kao da majka već jesam... Hvala ti, čudo moje malo što si došao i omogućio mi doživjeti takvu ljubav. Definitivno zbog tebe ću biti bolja majka kad dođe i to vrijeme da doživim to najljepše iskustvo", napisala je pored fotografije sa svojim kumčetom.

Svojom objavom Irena je taknula fanove, a jedan od pratitelja joj je napisao: "Koliko si divna i puna ljubavi, sigurna sam da neće biti bolje majke od tebe, a ja ti iskreno od srca želim da što prije postaneš."

Irena je sve bliže ostvarenju svoje želje, a zahvaljujući 'Životu na vagi' izgubila je  53,9 kilograma te je spala na 78,9 kilograma. 

Irenu i ostale kandidate showa 'Život na vagi' možete pogledati na RTLplayu. 

Reci što misliš!