Nina Martina na Instagramu: 'Imala sam puno padova, ali na kraju moji usponi su osvjetlali obraz cijeloj 2018. godini'

Život na vagi

Nina Martina na Instagramu: 'Imala sam puno padova, ali na kraju moji usponi su osvjetlali obraz cijeloj 2018. godini'

Za svoj status dobila je gotovo četiri tisuće lajkova, ali i mnoštvo komentara i komplimenata prijatelja i fanova

Nina Martina Korbar, jedna od kandidatkinja showa 'Život na vagi', na svom Instagram profilu osvrnula se na proteklu godinu, kao i na sudjelovanje u showu. 

"2018. je bila jako bitna, velika i drugačija godina za mene. Prvi put sam prošla neke stvari koje su me naučile kako otprilike život funkcionira, upoznala sebe u novim situacijama, imala puno padova, ali na kraju moji usponi su osvjetlali obraz cijeloj godini. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli NinaK �� (@nina_martina_korbar_) Sij 1, 2019 u 12:35 PST

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Moja odluka da se prijavim u show 'Život na vagi' bila je najbolja odluka u mom životu i danas sam nova osoba, borim se za sebe i svima vama želim u 2019. godini zaželjeti sljedeće: BUDITE SEBI NA PRVOM MJESTU! Nema sretnije osobe od one koja radi na sebi i koja se ne zadovoljava nečim trenutnim, nego za sebe želi najbolje. Da, teško je ponekad, stvarno je, ali ne odustajte od sebe... Kad je najteže, gurajte se... Kad ste pali, dignite se, vjerujte u sebe, idite naprijed, isplatit će se... Volite sebe, vodite i živite SVOJ život. 

Boli vas briga kaj će bilo tko reći ako ste vi sretni i zadvoljni smjerom koji ste odabrali! To sam naučila i želim uvijek primjenjivati na sebi i u svom životu! Sve najbolje svima i fokusirajte se na sebe i svoj život jer takve osobe su pune ljubavi, sretne, ne njeguju gnjev, zavist i površnost već radost, ljubav i šire pozitivu! SRETNA VAM NOVA 2019. GODINA!", napisala je Nina u podužem postu. 

Za svoj status dobila je gotovo četiri tisuće lajkova, ali i mnoštvo komentara te komplimenata prijatelja i fanova. "Carice, lijepa si bila kao bucka, ali sad si još ljepša jer si sretna i to se vidi", jedan je od brojnih komentara.