Život na vagi / Novosti
FOTO: Marijana Batinić objavila detalje sa snimanja nove sezone 'Života na vagi'!

WOW!

FOTO: Marijana Batinić objavila detalje sa snimanja nove sezone 'Života na vagi'!

Na lokaciji izoliranoj od gradske vreve skrivaju se kandidati četvrte sezone 'Života na vagi', a njihove transformacije prati Marijana Batinić

Marijana Batinić, RTL-ova voditeljica 'Života na vagi' trenutačno se nalazi na snimanju četvrte sezone showa. Na svom Instagram profilu objavila je nekoliko kratkih snimki sa seta tijekom stavljanja šminke, ali i pogled na imanje gdje se kandidati nalaze. 

Na lokaciji izoliranoj od gradske vreve i zagađenog zraka, novi kandidati 'Života na vagi' našli su idealnu oazu za svoju veliku životnu transformaciju. 

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Smješten u malom mjestu Marušići, u Grižanima, u pitoresknoj Vinodolskoj dolini, koja neodoljivo podsjeća na Toscanu, prelijepa starinska kuća iz 19. stoljeća, zvana Mali Pariz, postaje novi dom 18-ero kandidata četvrte sezone showa 'Život na vagi'.

Mjesto od davnina glasi za područje na kojem je nabolje miješanje planinskog i morskog zraka

Nova kuća kandidata 'Život na vagi'

Pristupom temeljenim na zdravlju organizma, na fizičkoj te mentalnoj razini, uz slogan ''u zdravom tijelu zdrav duh'', kandidati će svoje zdravstvene probleme i prekomjernu težinu ovoga puta rješavati u okolini koja se razlikuje od prethodnih lokacija.

Grižane su izolirane od gradske vreve i zagađenog zraka, a mjesto od davnina glasi za područje na kojem je nabolje miješanje planinskog i morskog zraka, izuzetno povoljno za osobe sklone bolestima dišnog sustava.

Osim što će kandidati tako uživati u blagodatima prirode te vježbati u unutarnjoj teretani, na korištenje imaju i vanjsku teretanu s pogledom na more.

U sklopu kompleksa u kojem se nalaze, uz budno oko trenera Maje Ćustić i Edina Mehmedovića te nutricionistice Martine Linarić, na raspolaganju će imati i bazen od 60 metara kvadratnih!

A tko su novi kandidati 'Života na vagi', doznajte ove jeseni na RTL-u!