Ostani doma
Život na vagi / Novosti
Nenad nakon odlaska iz 'Života na vagi': 'Doživio sam šok na vaganju i izgubio motivaciju, a svom timu ništa ne zamjeram'

ŽIVOT NA VAGI

Nenad nakon odlaska iz 'Života na vagi': 'Doživio sam šok na vaganju i izgubio motivaciju, a svom timu ništa ne zamjeram'

Nenad Ječmenjak, jedan od kandidata četvrte sezone 'Života na vagi', sinoć je, nažalost, napustio show

Nenad pred članovima svog crvenog tima nije skrivao da mu jako nedostaje obitelj pa kad je došlo vrijeme da crveni tim odluči koga će izbaciti, apelirao je na njih da napišu njegovo ime.

Je li mu žao što je tako reagirao, je li ga demotivirao rezultat na vagi i što je još presudilo da donese takvu odluku, otkrio nam je u intervjuu.

U show ušao sa 181 kilogramom

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Izgubio sam motivaciju nakon posljednjeg vaganja jer sam stvarno naporno vježbao i po propisu se hranio. Došao sam do toga da me ništa nije ograničavalo u svakodnevnim treninzima i onda na vagi - šok", rekao je Nenad, koji je u show ušao sa 181 kilogramom, a izašao 20 kilograma lakši.

Na pitanje je li što zamjerio crvenima što su ga poslali doma, objašnjava: "Nisam niti malo zamjerio timu jer je napravio ono što sam i htio. Jako mi je nedostajala obitelj. Da sam se mogao čuti s njima, vjerujem da bih i dalje ostao u showu. Nije mi žao što sam donio takvu odluku", rekao je. 

'Sa svima sam se manje-više sprijateljio'

Ipak, tijekom boravka u showu uspio je izgubiti dio kilograma, ali i steći osnovna znanja da dalje nastavi sam. "Za vrijeme boravka puno sam toga naučio što ću primjenjivati svakodnevno. Redovno vježbati i zdravo se hraniti. Nastavit ću redovno vježbati i pridržavati se prehrane kod kuće", kaže 45-godišnjak koji se s ostalim kandidatima vrlo brzo zbližio.

"Sa svima sam se više-manje sprijateljio u kući, a najviše s Ivanom Jakubovskim, Rokom, Marinom, Neom, Lidijom i Držislavom", nabraja te dodaje, "Roko je od prvog dana fokusiran, jak je i fizički i mentalno, ali bih ipak izdvojio Lidiju, koja je jako fokusirana i motivirana. Njih dvoje su mi TOP", kaže Nenad kojem je cilj da doći do, kako kaže, barem 130 kilograma. 

Reci što misliš!