Nenad napustio show, kandidatima u goste došao Alen Abramović

Sažetak 14. epizode

Nenad napustio show, kandidatima u goste došao Alen Abramović

Ivan Jakubovski bio je posljednji na vaganju, a vaga je pokazala 4,5 kilograma manje, što za njegovu tjelesnu težinu i nije bio rezultat za pohvalu. Voditeljica Marijana Batinić pitala ga je je li uopće osvijestio kakav problem ima jer je stekla dojam da do njega ne dopire ništa i da zapravo želi izaći iz showa, a on nije imao nikakav komentar na to.

Marijana je kandidatima najavila da će na sljedećem vaganju o njihovoj sudbini odlučivati živa linija - odnosno osoba koja će s njima biti tjedan dana, vježbati i hraniti se kao i oni.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U ukupnom zbroju plavi su kandidati izgubili 9,5 kg, što je 1,5%. Crveni su izgubili 21,3 kg, što je bio postotak od 1,8%. No kad se crvenima dodalo pet kilograma prednosti na vaganju, a crvenima dva - rezultat je išao na stranu plavih te na ovom vaganju nisu morali nikoga izbaciti.

Crveni su tako prvi put morali odlučiti koga šalju kući, a ispod žute linije bili su Nenad, Danijela i Ana. Nenad im je rekao da on želi izaći i da će se vani truditi postići rezultat koji je zacrtao. Mirna je glasala za njega dok je Julija dala svoj glas Danijeli jer smatra da je njemu potrebnije da ostane u showu. Danijela je glasala za Nenada, a Nenad je svoj glas dao Ani jer vjeruje kako je Danijelin rezultat posljedica bolesti. Roko, Ivan i Ana glasali su za Nenada pa je prema tome on taj koji napušta show.

U show je došao sa 181,3 kg, a odlazi sa 160,9 kg, što znači da je izgubio 20,4 kg.

Dan nakon vaganja kandidatima u goste dolazi živa žuta linija - prošlogodišnji pobjednik „Života na vagi“, Alen Abramović. Posebno je sretna zbog dolaska Alena bila Julija.

„Pretpostavljam da se vesele mom dolasku jer sam im, bez lažne skromnosti, neka inspiracija. Ali da mi je netko rekao kako ću opet biti u 'Životu na vagi', ne bi mu vjerovao“, kazao je Alen, a trener Edo pojasnio je da će Alen s njima trenirati i ići na vaganje, a njihov će zadatak biti sustići Alena jer će njegov rezultat biti žuta linija. Kandidati moraju kao tim ostvariti gubitak od 50 kg i tada neće nitko ispasti iz showa.

Na treningu su treneri malo promijenili uloge - Edo je trenirao žene, a muškarce trenira Maja. Edo je forsirao djevojke da daju sve od sebe dok se Maja podosta mučila s motiviranjem dečki. Marino je priznao da je lijen i da mu se ne da raditi, a Ivan je rekao da sve više gubi motivaciju.

Alen je pokušao motivirati Ivana jer smatra da obojica imaju istu polaznu točku, a to je da su obojica bili najteži u svojim sezonama. Međutim, Alen i nije uspio u svom naumu jer njegove riječi nisu previše doticale Ivana.

Pred kandidatima je bio mali izazov, a Marijana im je rekla da ih čeka banana split. Zadatak im je da pojedu slasticu, a svi koji pojedu dobit će pola kilograma manje na vaganju, što će im značiti puno u konačnom zbroju u kojem moraju izgubiti više od 50 kg. U konačnom zbroju to bi značilo da mogu dobiti 6,5 na vaganju, ali Alen je odbio jesti svoj banana split. Ostatak tima odlučio je jesti te su tako zaradili 6 kilograma.

Nova epizoda showa "Život na vagi" na programu je u četvrtak u 20 sati!