ŽIVOT NA VAGI

EKSKLUZIVNO - Sara otkrila detalje veze s Marinom: 'On i ja smo si sve - i prijatelji, i psiholozi, i rame za plakanje'

Ovog tjedna u 'Životu na vagi' otkriveno je kako se između dvoje kandidata rodila ljubav. Točnije, ljubavne iskre spojile su Marina i Saru

Iako joj je pred kamerama bilo neugodno komentirati ljubavnu vezu, 18-godišnja Sara Sitarić u intervjuu za RTL TV otkrila je detalje veze sa 26-godišnjim Marinom Marušićem.

"Na početku ga i nisam baš nešto primjećivala... Svi su mi bili jednaki, a pogotovo nisam razmatrala mogućnost da bi nešto moglo biti između nas. To mi nije bilo ni na kraj pameti i potpuno sam pitanje zaljubljenosti smetnula s uma, sve dok mi nije počeo pridavati više pažnje. Kad sam imala gadnu temperaturu, bio je sa mnom. Bila sam u krizi, mislila sam da idem kući, jedva sam odrađivala treninge s takvom temperaturom... Ali on me sve vrijeme bodrio i bio uz mene, motivirao me. Kad bi mi nedostajali moji prijatelji i obitelj, dva ili tri sata bi pričao sa mnom i nasmijavao me da mi prođe vrijeme i da se oraspoložim. I počela sam jako cijeniti to što čini za mene, nekako mi je baš prirastao srcu", otkrila je Sara.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dodala je i da se upravo iz takvog divnog prijateljstva rodila ljubav. "Definitivno mogu reći da je s moje strane odnos s Marinom bio prijateljski, a onda je prerastao u nešto više, dok on meni kaže kako sam ja njemu zapela za oko odmah prvi dan. Premda, moram priznati, brzo sam postala slaba na njegov osmijeh i oči", kaže najmlađa kandidatkinja četvrte sezone. 

'Ne znam koliko sam se puta skoro onesvijestila od smijeha dok sam bila s njim, a on se uopće nije trudio biti smiješan'

Marino ju je, kaže, osvojio svojim simpatičnim osobinama. "Kod Marina me jako privukla njegova dobronamjernost, suosjećanje i spontanost. Ne znam koliko sam se puta skoro onesvijestila od smijeha dok sam bila s njim, a on se uopće nije trudio biti smiješan! Iz njega šale izlaze kao lude, definitivno je najsmješnija osoba u kući i sve nas zabavlja. Jako je simpatičan", ističe.

Vrlo su brzo postali jako bliski, a njihov odnos opisuje ovako: "Baš je onakav kakav sam željela imati. Međusobno prihvaćamo probleme koje nosimo iz prošlosti i spremni smo ih zajedno rješavati bez ikakve osude. Marinova je priča vrlo potresna, ali nije nešto zbog čega bih ga osuđivala ili bi bilo tko trebao, drago mi je što sam pronašla nekoga komu se sviđam baš ovakva, pa ako treba i sa 137 kilograma. A sad, kad smo se odlučili na promjenu i vrlo uspješno idemo prema njoj, svaki nam je dan kao dobitak na lotu. Velika smo si podrška u svemu što radimo. Marino i ja smo si sve - i prijatelji, i psiholozi, i rame za plakanje, i podrška. On meni i stand up komičar, sve u jednom."

'Na moj je angažman jako utjecala naša veza'

Kad ju je Marijana pozvala na vaganje s Marinom u epizodi koju smo gledali u utorak navečer, Sari je bilo neugodno pa je to okrenula na šalu. "Strašno mi je neugodno bilo stajati s Marinom na vagi jer nisam željela svoj ljubavni život širiti na sva zvona i doista sam htjela da to ostane samo među nama kandidataima i produkcijom. Moram priznati da sam, kad je to sve krenulo pred kamerama, poželjela i odustati od showa i bila sam demotivirana te vrlo zabrinuta", priznaje otvoreno Sara koja je, na svu sreću, odustala od toga.

Iako ih dijele kilometri - naime, 18-godišnja Sara je iz Ladimirevaca, a 26-godišnji Marino iz Zadra, par već ima plan kako će održavati svoju vezu nakon 'Života na vagi'. "Definitivno planiramo nastaviti vezu nakon showa. Velika je to udaljenost, ali oboje smo rekli da ćemo se maksimalno potruditi da uspijemo. Za početak ćemo se posjećivati, spasit će nas i videopozivi, a kasnije smo oboje spremni promijeniti neke stvari kako bismo uspjeli. No zasad je definitivno i meni i njemu prioritet da završim fakultet. Imam brojne želje i Marino mi je velika podrška", prepričava.

'Imali smo veliku podršku kandidata u kući, pogotovo Macinu'

Njegova podrška puno joj znači te je, kako kaže, ljubavna veza jako pozitivno utjecala na nju i njezinu motivaciju za ostvarivanje cilja. "Na moj angažman jako je utjecala naša veza. Bilo je dosta oscilacija, nekad bi me jako zabrinjavala ta cijela priča i bila bih pod stresom. Tu su mi Marino i Maca najviše pomagali, Maca s one majčinske strane. Uvijek je znala što treba reći i utješiti me da nema ničeg ružnog u tome što će svi znati za Marina i mene... Ali u većini slučajeva uspjela sam se i sama izdići iznad toga i izvući snagu", kaže Sara. 

A podršku u 'Životu na vagi' pružili su im svi kandidati. "Imali smo veliku podršku kandidata u kući, pogotovo Macinu, ona je uvijek tu i za mene i za Marina, baš je bila sretna zbog nas dvoje. I ostali su nas dosta zezali! Sve je to bilo baš slatko, pogotovo kad se Gurka i Marino udruže i krenu sa šalama, samo se nadopunjuju. Tad su kao prst i nokat! Nikad nije bilo ružnih komentara", ističe Sara. 

  • Život na vagi

    natjecateljska emisija - Hrvatska - 2019.

    • Voditelj:
      Marijana Batinić
    Gledaj na