Ostani doma
Život na vagi / Novosti

ŽIVOT NA VAGI

Jakubovski sve rasplakao: '1991. sam ostao bez rođenog brata, bez tetke, bez tri ujaka, bez tri bratića...'

Prije vaganja Marijana je upitala Ivana Jakubovskog zašto živi dan po dan iako ima obitelj i dobiva od njih puno ljubavi

"Zašto živim dan po dan? Ima tu jako puno razloga... U 14. godini, to je bila '91. ja ostajem bez rođenog brata, ostajem bez tetke, bez tri ujaka, bez tri bratića, bez maminih nekih bližih i onda u jednom danu ostajete bez 12 članova obitelji", rekao je Ivan te rasplakao cijeli studio. 

"Poslije toga živite s osobom, koja je moja majka, koja je izgubila dijete, izgubila tri brata, sestru, nećaka... I onda vi gubite nju polako i gledate ju kako se ona ne može s tim pomiriti, onda imate mlađu sestru 7 godina s kojom morate vi isto biti i onda dolazi '95., '96., '97. kad dobivate neka tijela, kad nekog sahranjujete, a ne vidite ga, vidite samo neki sanduk i onda si mislite je li mi njega stvarno sahranjujemo ili je on možda živ, možda je negdje tamo", dodao je. 

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Njegove riječi ganule su, osim kandidata s kojima živi, treneru Edu i voditeljicu Marijanu. "27 godina poslije imamo tijela koja nismo našli i onda se držimo, živimo, borimo, idemo dalje. Učimo djecu živjeti i najbitnije, ne mrziti nikoga", ispričao je Ivan. 

Kasnije je komentirao kako nije htio o tome pričati na početku showa. "Nisam htio ništa reći da me ljudi ne sažalijevaju jer meni to ne treba." Osim toga, dodao je kako ga je spasila njegova Ana, supruga koja je u najtežim trenucima bila uz njega.